Teze Nationale 2009 Sesiune speciala: Varianta de subiect 9 la Matematica

Publicat: 02 Iun 2009 00:00

VEZI AICI SUBIECTE SI BAREME VARIANTA DE SUBIECT 9 MATEMATICA - TEZE NATIONALE 2009 SESIUNE SPECIALA

Cei aproximativ 25.000 de elevi care sustin, marti, teza nationala la Matematica din sesiunea speciala au de rezolvat Varianta de subiect cu numarul 9.

Acesta este ultimul test pentru elevii claselor a VII-a si penultimul pentru cei dintr-a VIII-acare mai au o teza, cea la alegere dintre Istorie si Geografie, pe care o vor sustine in 4 iunie.

Extragerea subiectului pentru Matematica a avut loc la ora 9.30, iar teza va fi sustinuta de elevi de la ora 12.00.

La aceasta sesiune speciala pot participa elevii care au absentat in sesiunile principale din cele doua semestre sau in sesiunea speciala din semestrul intai.

Subiectele pentru teza sunt elaborate in cadrul Centrului National pentru Curriculum si Evaluare in invatamantul Preuniversitar, conform programei scolare parcurse pana la data desfasurarii tezei, in conformitate cu temele selectate din programa scolara si comunicate scolilor.

Durata activitatii de evaluare este de maximum trei zile lucratoare pentru fiecare scoala, inclusiv ziua in care s-a sustinut proba, iar in centrele de evaluare, de cel mult patru zile lucratoare.

Contestatia, semnata de elev si de parinte sau tutorele legal, se depune la comisia din unitatea de invatamant, in cel mult sapte zile de la data primirii in scoala a rezultatelor din centrul de evaluare.

Baremul de evaluare pentru fiecare subiect se elaboreaza in cadrul Centrului National pentru Curriculum si Evaluare in invatamantul Preuniversitar si se posteaza pe Internet, dupa desfasurarea probei.

VEZI AICI SUBIECTE SI BAREME VARIANTA DE SUBIECT 9 MATEMATICA - TEZE NATIONALE 2009 SESIUNE SPECIALA
Vezi si:
Rezultate Teze Nationale 2009 - Semestrul II
Teste Teze Nationale/ Teze cu Subiect unic 2009
Teze nationale 2009 - Metodologie
Teze nationale 2009 - Programe
Subiecte si Bareme Teze Nationale 2008 - 2009

Cele mai citite

Bacalaureat 2009: Rezultate Bacalaureat 2009

In articolul de mai jos puteti vizualiza Rezultatele partiale ale examenului de Bacalaureat 2009. Rezultatele Bacalaureat 2009 vor fi actualizate zilnic in masura in care vor fi facute publice. Rezultate Bacalaureat 2009 pe Judete : Rezultate Bacalaureat 2009 Judetul Alba

Momentele subiectului operei literare

MOMENTELE SUBIECTULUI OPEREI LITERARE Subiectul operei literare este constituit din succesiunea faptelor, a evenimentelor la care participa personaje literare caracterizate tocmai prin intermediul intamplarilor relatate. Se intalneste in operele epice si dramatice. Are mai multe

POPA TANDA - REZUMAT

Parintele Trandafir, om cu multa carte, om ''vesel si harnic", ajunge preot in satul natal, in Butucani, sat populat de "enoriasi" cu dare de mana, dar nu ramane acolo nici doi ani din cauza severitati sale prea morale. El spunea ba satenilor, ba protopopului, "verde-n fata",

Sondaj

Care credeti ca este principala problema a sistemului educational romanesc?

Teste Online

Test - matematica

Un test pt avansati in matematica

mai multe »