calificativ.ro  »  Examene  »  Teze nationale  »  Teze Nationale 2009 Sesiune speciala: Varianta de subiect 4 la Istorie/Geografie Sem II

Teze Nationale 2009 Sesiune speciala: Varianta de subiect 4 la Istorie/Geografie Sem II

calendar_month 04 Iun 2009, 00:00
Elevii claselor a VIII-a care sustin, joi, teza nationala la Istorie sau Geografie, in sesiunea speciala, ultimul test din acest an scolar, au de rezolvat varianta de subiect cu numarul 4.

Extragerea subiectului pentru proba la alegere dintre Istorie si Geografie a avut loc la ora 9.30, iar teza va fi sustinuta de elevi de la ora 12.00.

La aceasta sesiune speciala participa elevii care au absentat in sesiunile principale din cele doua semestre sau in sesiunea speciala din semestrul intai.

Durata fiecarei teze nationale este de 2 ore din momentul primirii subiectelor de catre fiecare elev (ora 12.00).

Subiectele sunt elaborate in cadrul Centrului National pentru Curriculum si Evaluare in invatamantul Preuniversitar, conform programei scolare parcurse pana la data desfasurarii tezei, in conformitate cu temele selectate din programa scolara si comunicate scolilor.

Contestatia, semnata de elev si de parinte/tutore legal instituit, se depune la comisia din unitatea de invatamant, in cel mult sapte zile de la data primirii in scoala a rezultatelor din centrul de evaluare.

Baremul de evaluare pentru fiecare subiect se elaboreaza in cadrul Centrului National pentru Curriculum si Evaluare in invatamantul Preuniversitar si se posteaza dupa desfasurarea probei.

Vezi si:
Rezultate Teze Nationale 2009 - Semestrul II
Teste Teze Nationale/ Teze cu Subiect unic 2009
Teze nationale 2009 - Metodologie
Teze nationale 2009 - Programe
Subiecte si Bareme Teze Nationale 2008 - 2009


 
Sondaj
Crezi ca greva profesorilor va afecta bacalaureatul?