calificativ.ro  »  Examene  »  Teze nationale  »  Teze Nationale 2009 Sesiune speciala: Elevii sustin astazi teza la Limba si literatura romana

Teze Nationale 2009 Sesiune speciala: Elevii sustin astazi teza la Limba si literatura romana

calendar_month 17 Feb 2009, 00:00
Conform calendarului de organizare si desfasurare a Tezelor Nationale, marti, 17 februarie 2009 elevii claselor a VII - a si a VIII - a care au absentat sau nu au promovat tezele nationale din prima sesiune vor sustine teza la Limba si literatura romana.

Extragerea variantei de subiecte din cele 10 posibile este programata la ora 10.00, la sediul Centrului National pentru Curriculum si Evaluare in invatamantul Preuniversitar, in prezenta Comisiei Nationale de Organizare.

Durata fiecarei teze nationale este de 2 ore din momentul primirii subiectelor de catre fiecare elev (ora 12.00).

Subiectele sunt elaborate in cadrul Centrului National pentru Curriculum si Evaluare in invatamantul Preuniversitar, conform programei scolare parcurse pana la data desfasurarii tezei, in conformitate cu temele selectate din programa scolara si comunicate scolilor.

Contestatia, semnata de elev si de parinte/tutore legal instituit, se depune la comisia din unitatea de invatamant, in cel mult sapte zile de la data primirii in scoala a rezultatelor din centrul de evaluare.

Baremul de evaluare pentru fiecare subiect se elaboreaza in cadrul Centrului National pentru Curriculum si Evaluare in invatamantul Preuniversitar si se posteaza dupa desfasurarea probei.

Calendarul pentru perioada speciala de teze nationale:
- 19 februarie 2009 - Matematica

Vezi si:
Teze nationale 2009 - Metodologie
Teze nationale 2009 - Calendar
Teze nationale 2009 - Programe
Subiecte Teze nationale 2009|
Teze Nationale 2009 - Ghid util


 
Sondaj
Ce parere aveti despre demersurile de eliminare a tezelor unice?