Teze Nationale 2009: Fara Teze unice din 2010

Publicat: 25 Mai 2009 00:00

Dupa ce profesorii au spus in nenumarate randuri ca tezele cu subiect unic nu sunt utile, Ministrul Ecaterina Andronescu a declarat vineri, 22 mai, ca incepand cu anul 2010 vrea sa renunte la acestea.

"O sa incerc sa elimin tezele unice de la anul, pentru ca am vorbit cu multi profesori ori de cate ori am avut ocazia sa ajung in teritoriu, care mi-au spus ca nu inteleg utilitatea tezelor cu subiect unic.

Nu am reusit sa fac lucrul asta mai recent pentru ca nu poti interveni pe structura anului scolar in curs", a declarat Ecaterina Andronescu, citata de Realitatea Tv.
Saptamana trecuta, ministrul educatiei a acceptat demisia a doua persoane responsabile pentru eroarea de la teza unica la istorie.

In urma celor doua incidente de la tezele nationale (de la romana, respectiv istorie) Ecaterina Andronesu a hotarat sa inceapa un control general in Centrul de Evaluare si Curriculum.

De asemenea, premierul Emil Boc a cerut ca la sedinta de Guvern de miercuri, 27 mai, ministrul Ecaterina Andronescu sa prezinte un raport privind desfasurarea tezelor unice.

Vezi si:
Rezultate Teze Nationale 2009 - Semestrul II
Teste Teze Nationale/ Teze cu Subiect unic 2009
Teze nationale 2009 - Metodologie
Teze nationale 2009 - Programe
Subiecte si Bareme Teze Nationale 2008 - 2009

Cele mai citite

Bacalaureat 2009: Rezultate Bacalaureat 2009

In articolul de mai jos puteti vizualiza Rezultatele partiale ale examenului de Bacalaureat 2009. Rezultatele Bacalaureat 2009 vor fi actualizate zilnic in masura in care vor fi facute publice. Rezultate Bacalaureat 2009 pe Judete : Rezultate Bacalaureat 2009 Judetul Alba

Momentele subiectului operei literare

MOMENTELE SUBIECTULUI OPEREI LITERARE Subiectul operei literare este constituit din succesiunea faptelor, a evenimentelor la care participa personaje literare caracterizate tocmai prin intermediul intamplarilor relatate. Se intalneste in operele epice si dramatice. Are mai multe

POPA TANDA - REZUMAT

Parintele Trandafir, om cu multa carte, om ''vesel si harnic", ajunge preot in satul natal, in Butucani, sat populat de "enoriasi" cu dare de mana, dar nu ramane acolo nici doi ani din cauza severitati sale prea morale. El spunea ba satenilor, ba protopopului, "verde-n fata",

Sondaj

Ce credeti despre repartizarea computerizata la examenul de titularizare?

Teste Online

Test - Wrestling

Un test din Wrestling

mai multe »