calificativ.ro  »  Examene  »  Teze nationale  »  Teze Nationale 2009: Fara Teze unice din 2010

Teze Nationale 2009: Fara Teze unice din 2010

calendar_month 25 Mai 2009, 00:00
Dupa ce profesorii au spus in nenumarate randuri ca tezele cu subiect unic nu sunt utile, Ministrul Ecaterina Andronescu a declarat vineri, 22 mai, ca incepand cu anul 2010 vrea sa renunte la acestea.

"O sa incerc sa elimin tezele unice de la anul, pentru ca am vorbit cu multi profesori ori de cate ori am avut ocazia sa ajung in teritoriu, care mi-au spus ca nu inteleg utilitatea tezelor cu subiect unic.

Nu am reusit sa fac lucrul asta mai recent pentru ca nu poti interveni pe structura anului scolar in curs", a declarat Ecaterina Andronescu, citata de Realitatea Tv.
Saptamana trecuta, ministrul educatiei a acceptat demisia a doua persoane responsabile pentru eroarea de la teza unica la istorie.

In urma celor doua incidente de la tezele nationale (de la romana, respectiv istorie) Ecaterina Andronesu a hotarat sa inceapa un control general in Centrul de Evaluare si Curriculum.

De asemenea, premierul Emil Boc a cerut ca la sedinta de Guvern de miercuri, 27 mai, ministrul Ecaterina Andronescu sa prezinte un raport privind desfasurarea tezelor unice.

Vezi si:
Rezultate Teze Nationale 2009 - Semestrul II
Teste Teze Nationale/ Teze cu Subiect unic 2009
Teze nationale 2009 - Metodologie
Teze nationale 2009 - Programe
Subiecte si Bareme Teze Nationale 2008 - 2009


 
Sondaj
Crezi ca in urmatoarele teze cu subiect unic se vor mai strecura greseli?