calificativ.ro  »  Examene  »  Evaluarea nationala  »  Elevii care au participat la Evaluarea Nationala isi pot vedea lucrarile la cerere

Elevii care au participat la Evaluarea Nationala isi pot vedea lucrarile la cerere

calendar_month 03 Iul 2014, 00:00
Absolventii clasei a VIII-a care au sustinut Evaluarea Nationala in sesiunea iunie 2014 vor avea posibilitatea sa-si vada lucrarile, la cerere.

Pentru a obtine acest drept, elevii trebuie sa depuna o cerere la centrele de examen, in perioada 17-18 iulie, dupa cum anunta o nota publicata pe site-ul oficial al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti.

Elevii isi vor putea vedea lucrarile in centrele zonale de evaluare constituite la nivelul municipiului Bucuresti. Cererile de vizualizare a lucrarilor vor fi aprobate si anuntate in perioada 23 - 24 iulie. Tot in acest interval va fi anuntata si programarea datei si orei la care elevii solicitanti pot face acest lucru.

"Cererile privind vizualizarea pot fi facute doar de elev si parinte sau reprezentantul legal. Vizualizarea lucrarilor nu poate conduce la reevaluarea si/ sau modificarea notelor acordate", mentioneaza Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti.

Sursa foto: romaniatv.net 
Sondaj
Sunteti de acord ca directorii scolari sa fie numiti in functie de primar?