calificativ.ro  »  Examene  »  Bacalaureat  »  Rezultate bac 2014. Ministerul Educatiei Nationale a transmis rezultatele si notele absolventilor care au participat in acest an la Bacalaureat

Rezultate bac 2014. Ministerul Educatiei Nationale a transmis rezultatele si notele absolventilor care au participat in acest an la Bacalaureat

calendar_month 07 Iul 2014, 00:00
Absolventii clasei a XII-a care au participat la Bacalaureat in sesiunea iunie - iulie 2014 isi pot afla acum notele, centralizate si comunicate de catre Ministerul Educatiei Nationale.

Bacalaureatul a debutat in 10 iunie, cu evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana; acestei probe i-au fost alocate doua zile (10 - 12 iunie), ca si celei de evaluare a competentelor lingvistice de comunicare orala in limba materna (11 - 13 iunie). Bacalaureatul a continuat cu evaluarea competentelor digitale, in perioada 16 - 20 iunie si cu proba de evaluare a competentelor lingvistice intr-o limba de circulatie internationala, in perioada 23 - 27 iunie.

Probele scrise au debutat cu cea la Limba si literatura romana, pe 30 iunie, respectiv cu cea la Limba si literatura materna, pe 1 iulie. Acestea au fost urmate de proba obligatorie a profilului (2 iulie) si s-au finalizat cu proba la alegere a profilului si specializarii (4 iulie).

Astazi, 7 iulie, Ministerul Educatiei Nationale a centralizat rezultatele la Bacalaureat. Elevii vor putea depune, in cursul zilei, in intervalul 12:00 - 16:00, contestatii pentru notele de care sunt nemultumiti. In perioada 8 - 10 iulie aceste contestatii vor fi solutionate, urmand ca rezultatele finale sa fie afisate de catre EDU in data de 11 iulie.

Iata care sunt primele rezultate ale Bacalaureatului pentru sesiunea iunie - iulie 2014:Sursa foto: enational.ro

 
Sondaj
Cum percepi noul semestru scolar?