calificativ.ro  »  Examene  »  Bacalaureat  »  Profesorii supraveghetori si corectori de la bacalaureat vor fi remunerati cu sume modice, mai mici decat in 2006

Profesorii supraveghetori si corectori de la bacalaureat vor fi remunerati cu sume modice, mai mici decat in 2006

calendar_month 12 Iun 2014, 00:00
Profesorii care participa in acest an la bacalaureat in calitate de supraveghetori au acceptat acest lucru doar pentru a nu pune in pericol buna desfasurare a examenului.

Liviu Axinte, liderul Ligii Sindicatelor din Invatamant (LSI), a declarat ca sumele care le vor fi oferite profesorilor pentru eforturile de a lua parte la examenul de bacalaureat sunt modice si ca singurul motiv pentru care acestia si-au luat angajamentul de a participa este desfasurarea in conditii optime a examenului. Atat subraveghetorii, cat si corectorii lucrarilor vor fi remunerati cu sume mult mai mici decat cele primite in anul 2006.


"Faptul ca aceste examene trebuie sa se desfasoare si colegii nostri sunt constienti de acest lucru ii face sa participe la aceste examene fie in calitate de corector, fie de supraveghetori, si nu in mod deosebit cuantumul sumelor cu care ei sunt remunerati pentru activitatile desfasurate in aceste comisii", a declarat liderul LSI, Liviu Axinte.

Sursa foto: ploiestiri.altphel.ro 
Sondaj
Ti-ai fi dorit ca Iepurasul sa iti aduca o vacanta de Paste mai lunga?