Bacalaureat 2014, sesiunea toamna: astazi si maine sunt evaluate competentele digitale ale absolventilor
calendar_month 22 Aug 2014, 00:00
Absolventii care nu au promovat examenul de Bacalaureat in prima sesiune, desfasurata in perioada iunie - iulie 2014, participa la sesiunea a doua de examinare.

Dupa probele orale la Limba si literatura romana si Limba si literatura materna, elevii urmeaza sa sustina, astazi si maine, proba de evaluare a competentelor digitale.

Probele scrise ale Bacalaureatului, sesiunea a doua, incep in prima zi a saptamanii viitoare. Inscrierile pentru sesiunea august - septembrie a Bacalaureatului au avut loc in perioada 14 - 18 iulie, dupa afisarea rezultatelor obtinute la prima sesiune de Bacalaureat.

Sesiunea curenta de examinare se desfasoara dupa urmatorul program: in intervalul 18 - 19 august a avut loc Evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana si Evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in limba materna, in intervalul 19 - 20 august a avut loc Evaluarea competentelor lingvistice intr-o limba de circulatie internationala, intre 21 si 22 august are loc Evaluarea competentelor digitale, urmand ca pe 25 august sa se desfasoare proba scrisa la Limba si literatura romana, pe 26 august proba scrisa la Limba si literatura materna, pe 27 august - proba scrisa obligatorie a profilului si pe 29 august proba scrisa la alegere a profilului si specializarii.

Rezultatele celei de-a doua sesiuni a Bacalaureatului vor fi afisate pe 1 septembrie, urmand ca in aceeasi zi elevii nemultumiti sa poata depuna contestatii, in intervalul orar 12:00 - 16:00. Rezultatele finale vor fi facute publice pe 4 septembrie 2014.

Sursa foto: stirile.rol.ro


Sondaj

Ti-ai fi dorit ca Iepurasul sa iti aduca o vacanta de Paste mai lunga?