Bacalaureat 2014, sesiunea toamna: astazi si maine sunt evaluate competentele digitale ale absolventilor

Publicat: 22 Aug 2014 00:00

Absolventii care nu au promovat examenul de Bacalaureat in prima sesiune, desfasurata in perioada iunie - iulie 2014, participa la sesiunea a doua de examinare.

Dupa probele orale la Limba si literatura romana si Limba si literatura materna, elevii urmeaza sa sustina, astazi si maine, proba de evaluare a competentelor digitale.

Probele scrise ale Bacalaureatului, sesiunea a doua, incep in prima zi a saptamanii viitoare. Inscrierile pentru sesiunea august - septembrie a Bacalaureatului au avut loc in perioada 14 - 18 iulie, dupa afisarea rezultatelor obtinute la prima sesiune de Bacalaureat.

Sesiunea curenta de examinare se desfasoara dupa urmatorul program: in intervalul 18 - 19 august a avut loc Evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana si Evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in limba materna, in intervalul 19 - 20 august a avut loc Evaluarea competentelor lingvistice intr-o limba de circulatie internationala, intre 21 si 22 august are loc Evaluarea competentelor digitale, urmand ca pe 25 august sa se desfasoare proba scrisa la Limba si literatura romana, pe 26 august proba scrisa la Limba si literatura materna, pe 27 august - proba scrisa obligatorie a profilului si pe 29 august proba scrisa la alegere a profilului si specializarii.

Rezultatele celei de-a doua sesiuni a Bacalaureatului vor fi afisate pe 1 septembrie, urmand ca in aceeasi zi elevii nemultumiti sa poata depuna contestatii, in intervalul orar 12:00 - 16:00. Rezultatele finale vor fi facute publice pe 4 septembrie 2014.

Sursa foto: stirile.rol.ro

Cele mai citite

Bacalaureat 2009: Rezultate Bacalaureat 2009

In articolul de mai jos puteti vizualiza Rezultatele partiale ale examenului de Bacalaureat 2009. Rezultatele Bacalaureat 2009 vor fi actualizate zilnic in masura in care vor fi facute publice. Rezultate Bacalaureat 2009 pe Judete : Rezultate Bacalaureat 2009 Judetul Alba

Momentele subiectului operei literare

MOMENTELE SUBIECTULUI OPEREI LITERARE Subiectul operei literare este constituit din succesiunea faptelor, a evenimentelor la care participa personaje literare caracterizate tocmai prin intermediul intamplarilor relatate. Se intalneste in operele epice si dramatice. Are mai multe

POPA TANDA - REZUMAT

Parintele Trandafir, om cu multa carte, om ''vesel si harnic", ajunge preot in satul natal, in Butucani, sat populat de "enoriasi" cu dare de mana, dar nu ramane acolo nici doi ani din cauza severitati sale prea morale. El spunea ba satenilor, ba protopopului, "verde-n fata",

Sondaj

La sfarsitul primului semestru, esti multumit/a de evolutia elevilor tai?

Teste Online

Test -lb. romana

Este un test usor la romana pe care cred ca il va trece toata lumea.

mai multe »