Start pentru inscrierea la liceu!

Publicat: 04 Iul 2013 00:00

Elevii vor intra la liceu pe baza atat a mediei generale a anilor de studiu, cat si a celei de la Evaluarea nationala. Pe 5 iulie incepe completare fiselor de inscriere, unde elevii isi vor exprima optiunile, in prezenta parintilor si a dirigintilor.

Citeste si:
Admiterea computerizata in licee - Afla ce trebuie sa stii!
Afla mai multe despre liceele din Bucuresti

Media de admitere la liceu reprezinta media aritmetica dintre media generala de absolvire a claselor V-VIII si media de la Evaluarea nationala.

Fisele de inscriere vor fi depuse la sediul scolii gimnaziale pe care elevii au absolvit-o, urmand ca toate datele sa fie centralizate in baza de date a Comisiei Nationale de Admitere.

Cand completeaza fisa de inscriere la liceu, elevii sunt sfatuiti sa tina cont de mediile de admitere din anii precedenti, pentru a-si calcula sansele de intrare la fiecare dintre optiunile exprimate.

Foarte important, pentru ca un candidat sa nu ramana nerepartizat, el trebuie sa completeze suficiente optiuni.

Numarul total de locuri la licee este suficient pentru ca toti candidatii sa fie repartizati daca isi exprima optiuni suficiente si realiste.

Repartizarea computerizata va avea loc in data de 16 iulie.

Cele mai citite

Bacalaureat 2009: Rezultate Bacalaureat 2009

In articolul de mai jos puteti vizualiza Rezultatele partiale ale examenului de Bacalaureat 2009. Rezultatele Bacalaureat 2009 vor fi actualizate zilnic in masura in care vor fi facute publice. Rezultate Bacalaureat 2009 pe Judete : Rezultate Bacalaureat 2009 Judetul Alba

Momentele subiectului operei literare

MOMENTELE SUBIECTULUI OPEREI LITERARE Subiectul operei literare este constituit din succesiunea faptelor, a evenimentelor la care participa personaje literare caracterizate tocmai prin intermediul intamplarilor relatate. Se intalneste in operele epice si dramatice. Are mai multe

POPA TANDA - REZUMAT

Parintele Trandafir, om cu multa carte, om ''vesel si harnic", ajunge preot in satul natal, in Butucani, sat populat de "enoriasi" cu dare de mana, dar nu ramane acolo nici doi ani din cauza severitati sale prea morale. El spunea ba satenilor, ba protopopului, "verde-n fata",

Sondaj

La sfarsitul primului semestru, esti multumit/a de evolutia elevilor tai?

Teste Online

anatomie

test

mai multe »