Scoala Europeana Bucuresti da startul la inscrierile la liceu
calendar_month 31 Mai 2011, 00:00
Incepand cu anul scolar 2011-2012 Scoala Europeana Bucuresti a acceptat provocarea lansarii a doua clase de liceu teoretic cu cate 15 locuri fiecare: o clasa cu profil umanist, specializarea filologie, intensiv engleza si o clasa cu profil real, specializarea matematica - informatica, intensiv engleza.

Pana in prezent axata pe invatamantul primar si gimnazial, incepand cu anul scolar 2011-2012 Scoala Europeana Bucuresti a acceptat provocarea lansarii a doua clase de liceu teoretic cu cate 15 locuri fiecare: o clasa cu profil umanist, specializarea filologie, intensiv engleza si o clasa cu profil real, specializarea matematica - informatica, intensiv engleza.

Toate detaliile privind inscrierea pot fi gasite pe site-ul oficial al Scolii Europene Bucuresti la adresa www.scoalaeuropeana.ro sau sunand la sediul, la numarul de telefon 021/ 311 77 70.

Scoala Europeana Bucuresti este o scoala acreditata de catre MECTS atat pentru ciclul primar, cat si pentru cel gimnazial. Scopul principal al Scolii Europene Bucuresti este acela de a asigura un nivel maxim de educatie pentru fiecare elev, iar curriculumul este astfel conceput incat sa asigure o pregatire corespunzatoare a elevilor pentru continuarea studiilor atat in institutii de invatamant romanesti, cat si in strainatate. Acest lucru se realizeaza prin completarea curriculumului de baza (romanesc) cu elemente din curriculumul britanic, focalizarea pe competentele cheie stabilite la nivel european si preluarea unor practici ale scolilor internationale.


Sondaj

Cum iti petreci vacanta intersemestriala?