Rezultate admitere 2010: Profilurile: economic si mate-info cele mai cautate la repartizarea computerizata

Publicat: 02 Iul 2010 00:00

Rezultatele la repartizarea computerizata liceu 2010 au fost facute publice cu o zi mai devreme decat era programat.

Absolventii de gimnaziu au aflat la ce liceu au intrat pe 1 iulie 2010, in loc de 2 iulie 2010, cum era anuntat initial.

Pe 3 iulie 2010 toate scolile de provenienta vor avea afisate rezultatele admiterii la lioceu 2010, iar pe 5 iulie, elevii le pot gasi in unitatile de invatamant liceal in care au fost repartizati.

Cei mai multi absolventi de gimnaziu au optat pentru profilurile: economic (Colegiul Economic "Virgil Madgearu" Bucuresti) si matematica-informatica (Colegiul National de Informatica Tudor Vianu"Bucuresti), potrivit statisticilor.
La sfarsitul repartizarilor, celor mai mari medii de admitere este Colegiul National "Sfantul Sava" Bucuresti, unde media ultimului admis a fost 9,52.

In aceeasi ordine de idei, Ministerul Educatiei Cercetarii Tineretului si Sportului a precizat ca in acest an, la admiterea la liceu, au fost cele mai multe medii de 10 (45 de candidati) de cand este aplicabila repartizarea computerizata.

Vezi si:
Rezultate Repartizare Computerizata Liceu 2010
Ierarhia Admitere 2010

Cele mai citite

Bacalaureat 2009: Rezultate Bacalaureat 2009

In articolul de mai jos puteti vizualiza Rezultatele partiale ale examenului de Bacalaureat 2009. Rezultatele Bacalaureat 2009 vor fi actualizate zilnic in masura in care vor fi facute publice. Rezultate Bacalaureat 2009 pe Judete : Rezultate Bacalaureat 2009 Judetul Alba

Momentele subiectului operei literare

MOMENTELE SUBIECTULUI OPEREI LITERARE Subiectul operei literare este constituit din succesiunea faptelor, a evenimentelor la care participa personaje literare caracterizate tocmai prin intermediul intamplarilor relatate. Se intalneste in operele epice si dramatice. Are mai multe

POPA TANDA - REZUMAT

Parintele Trandafir, om cu multa carte, om ''vesel si harnic", ajunge preot in satul natal, in Butucani, sat populat de "enoriasi" cu dare de mana, dar nu ramane acolo nici doi ani din cauza severitati sale prea morale. El spunea ba satenilor, ba protopopului, "verde-n fata",

Sondaj

Cum vi s-au parut subiectele de la teza la limba romana?

Teste Online

Lucrare scrisa semestriala cls IX

Lucrare scrisa semestriala cls IX, Html

mai multe »