Etapele admiterii la liceu 2011 dupa repartizarea computerizata
calendar_month 11 Iul 2011, 00:00
Absolventii de clasa a VIII-a au completat cererile de inscriere pentru admiterea la liceu si asteapta rezultatele repartizarii computerizate pentru a afla liceul unde au fost admisi. Repartizarea computerizata se va face marti, 12 iulie.

Pe 13 iulie se va face afisarea in unitatile de invatamant gimnazial a listelor cu absolventii repartizati proveniti din scolile respective si a listei cu locurile neocupate in unitatile de invatamant liceal de stat din judet/municipiul Bucuresti. Pe 15 iulie fiecare unitate de invatamant liceal va afisa lista candidatilor repartizati in acea unitate.

Depunerea dosarelor de inscriere la unitatile de invatamant unde au fost repartizati elevii, va avea loc in perioada 15 - 25 iulie. La a doua etapa a repartizarii computerizate participa candidatii din seria curenta, indiferent de varsta, si cei din seriile anterioare, care nu implinesc 18 ani pana la data de 11 septembrie 2011 inclusiv si care se afla in una din situatiile urmatoare: au participat si au ramas nerepartizati dupa prima etapa, sau nu au participat, din diferite motive, la prima etapa de admitere.
Candidatii care nu au participat la prima etapa de repartizare, completeaza fisa de optiuni, in perioada 14 - 19 iulie 2011.

In perioada 15 - 25 iulie 2011, absolventii depun, la unitatile scolare la care au fost declarati admisi, dosarele de inscriere, cuprinzand actele de studii in original. Inscrierea la licee a candidatilor declarati admisi in urma repartizarii computerizate se efectueaza, conform unui program afisat de unitatea de invatamant, pe baza urmatoarelor acte:

a) cererea de inscriere;
b) cartea de identitate (daca este cazul) si certificatul de nastere, in copie legalizata;
c) adeverinta cu notele si media generala obtinute la Evaluarea Nationala din clasa a VIII-a;
d) foaia matricola pentru clasele a V-a – a VIII-a (cu calculul mediei generale);
e) fisa medicala.

Candidatii care nu isi depun dosarele de inscriere , in perioada 15 - 25 iulie 2011, se considera retrasi, iar locurile corespunzatoare sunt declarate neocupate si vor fi utilizate pentru rezolvarea cazurilor speciale de catre comisia judeteana/a municipiului Bucuresti de admitere. Acesti candidati vor fi repartizati de comisia de admitere judeteana/a municipiului Bucuresti, pe locurile ramase libere, dupa rezolvarea cazurilor speciale.

Vezi si:
Afla la ce liceu ai fost admis

Situatie admitere liceu 2011

Algoritmul de repartizare in licee 2011