Admiterea liceu 2011- etape
calendar_month 30 Iun 2011, 00:00
Absolventii de gimnaziu care au trecut de Evaluarea Nationala se pot inscrie zilele acestea la liceul pe care si-l doresc. Cei mai multi dintre elevi vor sa vina la liceele din Bucuresti.

In perioada 29 iunie - 5 iulie se vor completa optiunile in fisele de inscriere de catre absolventii clasei a VIII-a si de catre parintii acestora. Datele din fisele de insciere vor fi introduse in baza de date computerizata. In data de 9 iulie, baza de date va fi transmisa de la centrele de admitere judetene/ale municipiului Bucuresti, la Centrul National de Admitere. Repartizarea computerizata in invatamantul liceal de stat a absolventilor clasei a VIII-a care nu implinesc 18 ani pana la data de 12 septembrie inclusiv se va face pe 12 iulie. Pe 13 si 15 iulie se vor afisa listele candidatilor repartizati la unitatea de invatamant, precum si locurile care nu au fost ocupate.

In perioada 15 - 25 iulie, elevii isi pot depune dosarele de inscriere la scolile la care au fost repartizati. Dosarele trebuie sa contina urmatoarele documente:

Fisa de inscriere eliberata de unitatea scolara absolvita de candidat
Fisa de înscriere va avea numar de inregistrare si stampila
B.I. sau C.I. al candidatului – original si copie xerox
Numar de telefon pentru eventuale comunicari.

Inscrierea la liceu se va face numai pe baza mediei de admitere, iar completarea fisei de inscriere se va face la centrul special de inscriere, nu la scoala de provenienta.

Pentru candidatii proveniti din alte judete, care doresc admiterea in unitatile de invatamant liceal din Municipiul Bucuresti, Comisia de admitere a Municipiului Bucuresti organizeaza un centru special de inscriere, la Scoala cu clasele I-VIII Nr.1 "Sf.Voievozi" din Strada Atelierului, nr.25, Sector 1, Bucuresti (langa Hotel Ibis, Piata Matache).

Vezi si:
Calendar admitere liceu 2011

Admitere liceu 2011 - Ultimele noutati