Admitere liceu 2011: Centru special de inscriere la Bucuresti
calendar_month 01 Iul 2011, 00:00
Absolventii clasei a VIII-a din alte judete se pot inscrie la liceele din Bucuresti, la Scoala nr. 1 "Sfintii Voievozi". In aceasta unitate de invatamant, Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti (ISMB) a infiintat un centru special de inscriere.

Pentru candidatii proveniti din alte judete care doresc admiterea in unitatile de invatamant liceal din Municipiul Bucuresti, Comisia de admitere a Municipiului Bucuresti organizeaza un centru special de inscriere, la Scoala cu clasele I-VIII Nr.1 "Sf.Voievozi" din Strada Atelierului, nr.25, Sector 1, Bucuresti (langa Hotel Ibis, Piata Matache).

Elevii care vor veni in Bucuresti sa se inscrie la licee vor fi consiliati de un profesor si vor putea consulta brosura pentru admiterea in invatamantul preuniversitar. Inscrierile au inceput de miercuri, 29 iulie si se vor incheia marti, 5 iulie.

Prima repartizare computerizata se va face in data de 12 iulie, iar depunerea dosarelor de inscriere la unitatile de invatamant unde au fost repartizati elevii se va face in perioada 15-25 iulie. Pentru elevii care nu au participat la prima repartizare computerizata, perioada de inscriere este intre 14 si 19 iulie, urmand ca in data de 22 iulie sa se desfasoare a doua repartizare computerizata.

Elevii care vor veni la centrul de inscriere trebuie sa se prezinte cu urmatoarele documente: fisa de inscriere eliberata de unitatea scolara absolvita de candidat (fisa de inscriere va avea numar de inregistrare si stampila), B.I. sau C.I. al candidatului - original si copie xerox, numar de telefon pentru eventuale comunicari.

Completarea fisei de inscriere se va face la centrul special de inscriere si nu la scoala de provenienta.


Sondaj

Ce parere aveti despre noua generatie?