Admitere liceu 2011: Afla actele necesare pentru dosarul de inscriere
calendar_month 01 Iul 2011, 00:00
Inscrierile pentru admiterea la liceu au avut loc in perioada 29 iunie - 5 iulie. Absolventii clasei a VIII-a au completetat optiunile din fisele de inscriere , iar dupa repartizarea computerizata trebuie sa-si pregateasca dosarul de admitere. Afla ce documente trebuie sa contina dosarul de inscriere!

Prima repartizare computerizata a fost in data de 12 iulie, iar depunerea dosarelor de inscriere la unitatile de invatamant unde au fost repartizati elevii va avea loc in perioada 15 - 25 iulie.

Pentru candidatii proveniti din alte judete care doresc admiterea in unitatile de invatamant liceal din Municipiul Bucuresti, Comisia de admitere a Municipiului Bucuresti a organizat un centru special de inscriere, la Scoala cu clasele I-VIII Nr.1 "Sf.Voievozi" din Strada Atelierului, nr.25, Sector 1, Bucuresti (langa Hotel Ibis, Piata Matache).

In perioada 15 - 25 iulie, elevii isi pot depune dosarele de inscriere la scolile la care au fost repartizati. Dosarele trebuie sa contina urmatoarele documente:

a) cererea de inscriere;
b) cartea de identitate (daca este cazul) si certificatul de nastere, in copie legalizata;
c) adeverinta cu notele si media generala obtinute la Evaluarea Nationala din clasa a VIII-a;
d) foaia matricola pentru clasele a V-a – a VIII-a (cu calculul mediei generale);
e) fisa medicala.


Sondaj

Ce credeti despre hotararea sindicalistilor din educatie de a protesta pe 5 octombrie?