Admitere liceu 2010: Peste 2000 de elevi din provincie inscrisi la liceele bucurestene
calendar_month 21 Iun 2010, 00:00
Admiterea la liceu a inceput in forta, iar sute de elevi au stat la cozi infernale pentru a-si depune dosarele cu optiuni privind liceele care vor sa intre.

Deoarece exista un singur centru de inscriere pentru absolventii de clasa a VIII-a din provincie, inca de joi, 17 iunie 2010, acestia s-au grabit sa se inscrie.

Pana in prezent, aproximativ 2000 de elevi din intreaga tara si-au depus dosarele Pentru a prinde un loc la unul din liceele bucurestene.

"Este un flux continuu in interior, toata lumea e pe pozitii (...) Numai la centrul de consiliere avem 70 de cadre didactice si inspectori, plus la centru IT se lucreaza cu 10-15 informaticieni pe tura, mai mult nu se poate", a declarat inspectorul Viorica Nicola.

"Rezistam cu greu, s-a mai prelungit programul pentru ca sunt foarte multe persoane si trebuie sa rezolvam pe toata lumea (...) Din c√Ęte stiu eu nu suntem platiti, facem munca in folosul comunitatii", a precizat un profesor, potrivit Realitatea.net.

Perioada de inscriere la admiterea 2010 se desfasoara intre 17- 24 iunie 2010, iar repartizarea computerizata va avea loc 3 iulie.Sondaj

Esti multumit de mediile tale de la sfarsitul semestrului I?