Admitere liceu 2010: Incepe completarea optiunilor in fisele de admitere la liceu

Publicat: 17 Iun 2010 00:00

Joi, 17 iunie 2010, incepe completarea optiunilor in fisele de inscriere de catre absolventii clasei a VIII-a si de catre parintii acestora, asistati de dirigintii claselor a VIII-a.

Completarea fiselor de inscriere de catre absolventii clasei a VIII-a proveniti din alte judete, la centrul special desemnat din judetul pentru care solicita inscrierea se va face pana pe 24 iunie 2010.

Intre 17 - 25 iunie 2010 se face introducerea in baza de date computerizata a datelor din fisele de inscriere.

Verificarea, de catre parinti si candidati, a fiselor editate de calculator, corectarea greselilor in baza de date computerizata si listarea fiselor corectate din calculator se va desfasura intre 18 -26 iunie 2010.

Pentru candidatii proveniti din alte judete, care doresc admiterea in unitatile de
invatamant liceal din Municipiul Bucuresti, Comisia de admitere a Municipiului Bucuresti organizeaza un centru special de inscriere, la Scoala cu cls. I-VIII Nr.l "Sf.Voievozi" din Str.Atelierului, Nr.25, Sector 1, Bucuresti.

Candidatii se vor prezenta la centrul special de inscriere cu urmatoarele documente:
- Fisa de inscriere eliberatl de unitatea gcolari absolviti de candidat;
- Fisa de inscriere va avea numar de inregistrare si stampila;
- B.I. sau C.I. al candidatului - original gi copie xerox;
- Numar de telefon pentru eventuale comunicari;
- candidatii vor fi insotiti de parinte / tutore.

IMPORTANT:
Optiunile din fisele de inscriere ale candidatilor din alte judele vor si completate la centrul special de inscriere, nu la Scoala de provenienta.

In vederea completarii optiunilor pentru unitate de invatamant din Municipiul Bucuresti, candidatii vor beneficia la centrul special de inscriere de la Scoala cu cls. I-VIII Nr.1 "Sf.Voievozi" de prezenla unui profesor consilier si vor avea la dispozitie, pentru consultare, brosura "Admiterea in clasa a IX-a invatamant preuniversitar de stat 2010 -2011".

Pentru inscrierea candidatilor si completarea optiunilor, programul centrului special de admitere de la Scoala cu cls. I-VIII Nr.1 "Sf.Voievozi" este urmatorul: 17 iunie 2010 - 24 iunie 2010 orele 9:00 - 17:00

Pe 2 iulie 2010 are loc repartizarea propriu-zisa la liceu, iar rezultatele vor fi afisate pe 3 iulie 2010.

Vezi si:
ADMITERE LICEU 2010:NUMARUL DE LOCURI LA LICEE PENTRU ADMITEREA 2010

ADMITERE LICEU 2010: IERARHIE MEDII ADMITERE LICEU PE JUDETE

Cele mai citite

Bacalaureat 2009: Rezultate Bacalaureat 2009

In articolul de mai jos puteti vizualiza Rezultatele partiale ale examenului de Bacalaureat 2009. Rezultatele Bacalaureat 2009 vor fi actualizate zilnic in masura in care vor fi facute publice. Rezultate Bacalaureat 2009 pe Judete : Rezultate Bacalaureat 2009 Judetul Alba

Momentele subiectului operei literare

MOMENTELE SUBIECTULUI OPEREI LITERARE Subiectul operei literare este constituit din succesiunea faptelor, a evenimentelor la care participa personaje literare caracterizate tocmai prin intermediul intamplarilor relatate. Se intalneste in operele epice si dramatice. Are mai multe

POPA TANDA - REZUMAT

Parintele Trandafir, om cu multa carte, om ''vesel si harnic", ajunge preot in satul natal, in Butucani, sat populat de "enoriasi" cu dare de mana, dar nu ramane acolo nici doi ani din cauza severitati sale prea morale. El spunea ba satenilor, ba protopopului, "verde-n fata",

Sondaj

Aveti incredere in taberele pentru copii la mare?