A doua repartizare computerizata s-a desfasurat pentru elevii care nu au prins loc la liceu
calendar_month 25 Iul 2013, 00:00
A doua repartizare computerizata are loc in data de joi, 25 iulie. 504 absolventi de gimnaziu au ramas nerepartizati dupa prima etapa, astfel ca ei s-au inscris pentru a obtine un loc la liceu in cea de a doua etapa.

Repartizarea computerizata si afisarea listelor se face in data de 25 iulie, urmand ca in perioada 25-26 iulie, absolventii de gimnaziu care au participat la a doua etapa a admiterii la liceu sa isi depuna dosarele la unitatea de invatamant unde au fost repartizati.

Cauza pentru care elevii au ramas nerepartizati dupa prima etapa, este lipsa completarii unui numar suficient de optiuni. Au fost elevi cu medii de 9.62, 9.32, 9.31, care au ramas fara un loc la liceu in urma primei repartizari.

Daca si la aceasta a doua repartizare vor ramane candidati nerepartizati, o a treia etapa este prevazuta de metodologie pe 5 si 6 septembrie, cand va avea loc repartizarea absolventilor clasei a VIII-a care nu au participat la nicio repartizare ori nu au fost repartizati in etapele anterioare, care nu s-au inscris in perioada prevazuta de metodologie sau care si-au incheiat situatia scolara ulterior etapelor anterioare.