calificativ.ro  »  Stiri  »  Stiri Teste  »  Autoritatea de Supraveghere Financiara recruteaza studenti ai ASE

Autoritatea de Supraveghere Financiara recruteaza studenti ai ASE

calendar_month 17 Iun 2014, 00:00
Studentii si masteranzii Academiei de Studii Economice din Bucuresti vor avea ocazia sa fie recrutati de catre Autoritatea de Supraveghere Financiara, datorita unui protocol pe care ASF l-a semnat cu ASE.

ASF va angaja, va dezvolta profesional si va fideliza studentii acestei facultati care se vor dovedi talentati si demni sa colaboreze cu institutia.

Misu Negritoiu, presedintele ASF, va porni marti in cautare de noi talente in cadrul ASE. Studentii, masteranzii si doctoranzii pe care acesta ii vizeaza sunt cei ai facultatilor de Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori si Relatii Economice Internationale.

"Conform protocolului, ASF impreuna cu ASE vor identifica si selecta pentru angajare pana la 20 de tineri talentati. Mai multe detalii despre protocol, profilul candidatilor, procesul de recrutare si selectie vor fi oferite astazi, 17 iunie 2014, incepand cu ora 13:45. Dupa semnarea protocolului, conducerile ASF si ASE se vor intalni cu studentii, masteranzii si doctoranzii celor doua facultati din Academia de Studii Economice, in Aula Magna din ASE", au anuntat organizatorii printr-un comunicat de presa.

ASF si-a inceput activitatea in luna aprilie 2013 si insumeaza in prezent peste 600 de salariati, comasati din Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare, Comisia de Supraveghere a Asigurarilor si Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private.

Sursa foto: ziuaveche.ro 
Sondaj
Care credeti ca este cea mai importanta modificare a noului an scolar?