calificativ.ro  »  Stiri  »  Stiri Educatie  »  Zilele Portilor Deschise - Student pentru o zi

Zilele Portilor Deschise - Student pentru o zi

calendar_month 14 Mai 2015, 00:00
Daca esti elev in clasa a XII-a si vrei sa te pregatesti pentru o cariera de succes in domeniul tehnic, Facultatea de Chimie Aplicata si Stiinta Materialelor din cadrul Universitatii POLITEHNICA din Bucuresti iti pregateste o surpriza: evenimentul “Zilele Portilor Deschise - Student pentru o zi”, organizat la sfarsitul acestei luni.

Vineri, 22 mai 2015, incepand cu ora 9.00, in campusul "POLIZU" al Facultatii de Chimie Aplicata si Stiinta Materialelor (str. Gh. Polizu, nr. 1-7, sector 1, Bucuresti), vei avea posibilitatea sa afli cum este sa fii student pentru o zi si sa descoperi facilitatile de care poti beneficia prin intermediul proiectului "Calitate, inovare, comunicare - instrumente eficiente utilizate pentru cresterea accesului si promovabilitatii in invatamantul superior tehnic". In cadrul evenimentului din data de 22 mai, vei asista la demonstratii practice in laboratoarele si in salile cu tehnica de calcul ale facultatii si vei avea ocazia sa participi si la seminarii, laboratoare sau cursuri.

Proiectul POSDRU/156/1.2/G/138821, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, vine in sprijinul studentilor de anul I, cu module de pregatire gratuite de chimie, fizica, matematica si dezvoltare personala. Astfel, indiferent de specializarea studiata pe timpul celor 4 ani de liceu, cursurile iti vor asigura o pregatire uniforma, precum si o dezvoltare a abilitatilor de comunicare si de adaptabilitare la realitatile existente pe piata muncii. Proiectul isi propune ca, prin imbunatatirea procesului educational, sa se mareasca procentul de promovabilitate intre anul I si anul II, de la aproximativ 50% la cel putin 65-75%. Studentii care participa la modulele de pregatire din cadrul acestui proiect pot primi subventii financiare (burse) si manuale de specialitate gratuite.
 
Sondaj
Crezi ca tezele nationale vor fi mai grele semestrul asta?