calificativ.ro  »  Stiri  »  Stiri Educatie  »  Consultatii gratuite pentru examenul de bacalaureat

Consultatii gratuite pentru examenul de bacalaureat

calendar_month 14 Feb 2017, 00:00
Elevii de liceu şi absolvenţii fără diplomă de bacalaureat pot beneficia de consultaţii gratuite acordate de profesori ai Universităţii ''Ştefan cel Mare'' Suceava (USV), pentru al doilea an consecutiv, în vederea pregătirii suplimentare pentru examenului de bacalaureat şi cel de admitere la facultate.

Profesori cu experienţă vor acorda consultaţii gratuite la Limba şi Literatura Română, Matematică, Chimie organică, Chimie anorganică, Istorie, Geografie, Logică şi argumentare şi Economie. ''Consultaţiile sunt concepute sub forma unor module interactive şi vor putea fi personalizate în funcţie de nivelul de pregătire al elevilor participanţi. De asemenea, dacă va fi necesar, se vor organiza grupe distincte pentru absolvenţii de liceu din seriile anterioare care nu au obţinut diploma de Bacalaureat. Pregătirea este gratuită şi sunt aşteptaţi, ca şi în anul trecut, elevi din judeţul Suceava, dar şi din judeţele învecinate, care pot alege atât disciplina pe care vor să o urmeze, cât şi modulul vizat'', se arată în comunicat. Pentru înscrierea la consultaţiile gratuite este necesară completarea unei cereri, ce poate fi găsită pe site-ul www.usv.ro, la secţiunea ''Consultaţii bacalaureat'', precum şi transmiterea acesteia, în perioada 15-27 februarie, la adresa agnezia@usv.ro, scrie Agerpres.ro

În urma consultaţiilor desfăşurate în perioada februarie - mai 2016, la care au participat aproximativ 350 de elevi din judeţele Suceava, Botoşani şi Neamţ, 90% dintre cursanţi au obţinut diploma de Bacalaureat, menţionează sursa citată.


 
Sondaj
A fost bacalaureatul din 2008 fraudat?