Zile libere 2020 oportunitatea perfecta pentru vacante
5/52
calendar_month 04 Mai 2020, 00:00
Ati luat o vacanta recent sau sunteti izolat datorita pandemiei de Coronavirus? Pe masura ce locurile de munca devin dificil de gasit si de pastrat, oamenii sunt tot mai preocupati de veniturile lor, investind ore lungi la munca cu pretul altor aspecte importante din viata lor. Pe langa cele 21 de zile de concediu romanii se vor bucura de inca 11 zile libere 2020 datorita sarbatorilor legale din acest an, in care marea majoritate pica in zile de luni sau vineri. Daca si dumneavoastra ati retrogradat vacantele in josul listei de prioritati, este timpul sa recunoastem ca este la fel de important ca mancarea si exercitiile fizice.

Stres

Sa fii stresat te Impiedica sa gandesti corect si Iti Impiedica analiza si actiunile la locul de munca. Cand Iti iei o vacanta, reduci imediat stresul din viata ta si Iti oferi spatiu si timp pentru a te intoarce la munca cu o minte clara.

Sanatate

Rapoartele spun ca persoanele care nu Isi iau vacante au un risc de deces cu 21% mic. Considera vacantele o modalitate placuta de a investi in sanatatea ta.

Productivitate

Perioadele lungi de munca fara pauza duc la iritabilitate, luarea de decizii proaste, comunicare si relatii precare si mai multe zile libere din cauza starii de sanatate. Cand plecati in vacanta, inversati toate acestea si reveniti cu o concentrare mai mare, o mentalitate optimista si productivitatea creste.

Timp pentru familie

In timp ce lucrezi, ai tendinta sa faci compromisuri in relatiile tale, in special in cadrul familiei tale. Pe masura ce termenele de munca au prioritate, pierdeti intalnirile de familie. Nu puteti compensa timpul si oportunitatile pierdute asteptand pensionarea. Vacantele sunt investitia dvs. ideala, deoarece calatoria Impreuna este cea mai buna modalitate de a construi relatii.