calificativ.ro  »  Stiri  »  Stiri Diverse  »  Top plaje din Thassos, Grecia

Top plaje din Thassos, Grecia

3/30623
calendar_month 18 Apr 2020, 00:00
Thassos, Grecia, are unele dintre cele mai frumoase plaje din insulele grecesti. Golden Beach, Makriammos si Paradise ies in evidenta ca fiind cele mai pitoresti si organizate plaje Thassos.

Desi multe plaje din Thassos sunt foarte bine amenajate, dezvoltate cu hoteluri si alte facilitati turistice, cu toate acestea, nu si-au pierdut mediul lor natural. O plimbare in jurul insulei iti va dezvalui si plajele retrase din Thassos, ideale pentru a te bucura de liniste totala.

Mai jos veti gasi o lista cu cele mai bune plaje din insula Thassos, deasemenea prezente pe harta Greciei pentru a cunoaste traseul rutier pana la destinatie.

Cu exceptia plajelor, exista si multe locuri pentru vizitarea obiectivelor turistice. Descoperiti cele mai bune lucruri de vazut in Thassos.

1. Golden Beach - Aceasta este o plaja lunga si impresionanta, cu nisip auriu si ape cristaline. Este inconjurata de vegetatie densa care ajunge pana la mare.

2. Paradise Beach este printre cele mai populare plaje de pe Thassos. Este renumit pentru locatia pitoreasca si nisipul moale, alb.

3. Alyki beach - Acesta este unul dintre cele mai frumoase si pitoresti din toata insula. Doua plaje mici cu nisip alb, mari calme cu apa de culoare albastru - turcoaz.

4. Metalia beach - Aceasta este o frumoasa plaja retrasa langa Limenaria, al doilea sat ca marime de pe Thassos.

5. Giola este o formatiune de roca care creeaza o piscina naturala, unde oamenii pot inota. Este o locatie foarte populara printre instagrameri.


 
Sondaj
Ce parere aveti despre demersurile de eliminare a tezelor unice?