calificativ.ro  »  Stiri  »  Stiri Diverse  »  Programarea la salon nu ar trebui sa dureze mai mult de cateva minute - descopera Stailer!

Programarea la salon nu ar trebui sa dureze mai mult de cateva minute - descopera Stailer!

3/30696
calendar_month 21 Mar 2022, 00:00
In zilele noastre pare greu de crezut ca ne mai permitem sa mai pierdem vremea stand la cozi, incercand sa ne rezolvam treaba. Cumparam mai rapid, programam mai rapid totul, astfel ca din dorinta de a fi cat mai practici sunt mai degraba la indemana aplicatiile. Una dintre acestea va ajuta sa va programati la salonul de hair and beauty in doi timpi si trei miscari.

Pe numele sau Stailer, aceasta platforma si aplicatie reprezinta metoda practica a omului modern de a se programa la salon. Nu mai este necesar sa sune, sa astepte confirmari, sa revina cu apeluri la receptia unui salon. Totul se intampla online, simplu si rapid.

Stailer - intrebari si raspunsuri

Pentru cei care inca nu au ascultat indemnul: testeaza aplicatia Stailer, iata intrebarile si raspunsurile frecvent intalnite cu privire la cum functioneaza aplicatia si platforma in cauza:

-  De ce sa folosesc Stailer?

Pentru ca salvezi timp si energie in privinta alegerii unui salon. Poate ca in prima faza nu suna atat de greu de facut asta, insa in realitate totul este consumator de timp. Nu stii cat costa un serviciu, nu stii ce alternative ai, nu ai date de contact si in plus ajungi sa alegi un salon la intamplare.

-  Cat costa sa folosesc Stailer?

Sa iti faci o programare la tuns cu Stailer nu te costa nimic. Daca vei dori sa folosesti metoda platformei nu ai nevoie de cont. Poti reveni in aplicatie sau pe platforma ori de cate ori este necesar si sa cauti saloanele din orasul tau. Nu esti taxat nici cand vine vorba de anularea unei programari sau setarea unui reminder.

-  Ce aduce diferit Stailer?

Tocmai posibilitatea de a alege un salon avand la indemana absolut toate detaliile reprezinta marele atu aici. Fara sa cauti in marele Google timp indelungat si uneori fara rost acele detalii despre un salon, in acelasi loc le ai pe toate. Iti sunt prezentate date precum pretul unui serviciu, durata acestuia, unde este salonul sau ce spun alti clienti despre serviciile prestate in cadrul unui salon.

-  Care este diferenta intre platforma si aplicatia Stailer?

Stailer poate fi folosit in doua moduri, doar cu mici diferente intre cele doua. Platforma permite utilizarea fara a avea cont, in timp ce aplicatia presupune activarea unui cont. Contul de utilizator poate fi usor creat, nu dureaza mai mult de cateva minute. Acest cont aduce si acces la diverse functionalitati, cum ar fi setarea de remindere pentru fiecare programare efectuata.

Stailer scurteaza drumul vostru pana la salon

Cu siguranta am patit cu totii sa avem programari decalate, sa asteptam inutil pana cand hairstylistul reusea sa ne preia sau sa platim mai mult decat ne-am fi dorit. Iata ca acum o aplicatie destinata digitalizarii programarilor la saloanele de hair and beauty vine cu avantaje multiple. Nu doar ca te scuteste de astfel de neplaceri, de timpul pierdut cautand un salon, insa iti prezinta si detalii de mare importanta: ce buget sa pregatesti sau cat timp ar urma sa iti petreci in salon.

Afla mai multe despre Stailer din pagina oficiala.

Contact: support@stailer.ro


 
Sondaj
Crezi ca admiterea la liceu pe baza mediei notelor de la tezele cu subiect unic este corecta?