Pavilioane pliabile EXPODOM.RO pentru evenimente scolare
1/142
calendar_month 29 Nov 2022, 00:00
Evenimentele realizate in aer liber sunt de nelipsit in activitatea fiecarei scoli. Deschiderea festiva al anului scolar, diferitele evenimente sportive sau culturale – pot fi organizate cu participarea tuturor copiilor cel mai bine in curtea scolii. Pentru ca emotiile sa fie doar pentru succesul evenimentului si nu si pentru vremea nefavorabila, corturile pliabile reprezinta solutia ideala. Pot fi instalate in doar cateva minute inainte de inceperea evenimentului, iar demontarea lor este la fel de usoara si rapida, astfel terenul poate fi eliberat si folosit din nou integral pentru joaca in timpul pauzelor. In functie de spatiul avut la dispozitie si bugetul alocat, magazinul online specializat de corturi expodom.ro ofera solutii variate pentru crearea unui spatiu mobil, ferit de intemperii in curtea scolii.

In continuare vom prezenta avantajele unui pavilion pentru evenimente festive.

Montarea nu necesita experienta prealabila

Structura tip acordeon trebuie doar extinsa, cortul se monteaza usor chiar si de catre o singura persoana, fara unelte. Un cort mai mic, de pana la 3x3m poate fi instalat chiar si de catre invatatoare, iar demontarea este la fel de usoara. Acoperisul trebuie fixat cu scai de schelet doar la prima utilizare, dupa care cortul poate fi pliat si depozitat impreuna cu acoperis. Peretii laterali ale corturilor EXPODOM sunt detasabili, numarul lor poate fi ales in functie de necesitati.

Depozitarea se poate face in orice loc ferit de umezeala

Dupa pliere, cortul se poate depozita in orice loc ferit de umezeala. Pentru prevenirea formarii mucegaiului, prelatele trebuiesc uscate in prealabil. Dimensiunea maxima a cortului EXPODOM pliat nu depaseste 1,5m, astfel incape chiar si in portbagajul masinii personale.

Cortul poate fi configurat in conformitate cu nevoile specifice ale scolii

Pentru ca cortul ales sa satisfaca cat mai bine necesitatile proprii, il puteti configura in cele mai variate moduri. Puteti alege dimensiunea din urmatoarele: 2x2m, 2x3m, 3x3m, 3x4.5m, sau 3x6m. Mai multe corturi pot fi conectate intre ele cu ajutorul jgheaburilor de conectare, astfel veti putea crea spatii ferite de intemperii oricat de mari. Corturile pot fi atat fara pereti laterali, cat si complet inchise pe toate cele 4 laturi. Prelatele laterale pot fi prevazute cu fereastra sau usa, astfel pot fi create inclusiv vestiare pentru evenimentele sportive ale scolii. Daca doriti luminozitate si protectie impotriva insectelor in acelasi timp, atunci puteti opta pentru pereti laterali alcatuiti din plase anti-insecte de diferite dimensiuni. Culoarea poate fi aleasa din sase culori atratctive, astfel incat cortul sa fie cat mai reprezentativ scolii.

Solutia de ancorare se poate alege in functie de natura suprafetei pe care se instaleaza cortul

Daca curtea scolii este pavata sau asfaltata, solutia potrivita pentru ancorare reprezinta greutatile cu apa care trebuiesc amplasate pe fiecare picior al cortului. Pentru gazon aveti la dispozitie setul de ancorare compus din tarusi de ancorare de 45cm din otel inoxidabil si paracord de ancorare.

Oricum ar fi suprafata pe care montati pavilionul, intotdeauna se poate gasi solutia adecvata pentru ancorare.Asigura protectie impotriva intemperiilor

Fiecare cort este prevazut cu acoperis impermeabil. Sistemul puternic de tensionare asigura rezistenta impotriva vantului.

Astfel, odata ce aveti la dispozitie un cort de gradina, oricare ar fi evenimentul scolar pentru care va pregatiti, grija vremii nefavorabile nu va mai afecta bucuria organizarii.

Sondaj

Credeti ca protestele profesorilor vor avea avea succes?