Nu ai gasit inca solutia sa scapi de datorii? KRUK Romania te ghideaza
8/80
calendar_month 17 Mai 2021, 00:00
Datoriile si problemele generate de acestea sunt o eterna discutie si numeroase cautari de solutii prin care cei care le au sa le stinga. Persoanele fizice si juridice de pe teritoriul Romaniei aveau la sfarsitul primului semestru din 2020 o datorie totala de 373,8 mld. lei. Practic, s-a inregistrat o indatorare totala de circa 165,2 mld. lei in cazul persoanelor fizice si aproximativ 210,9 mld. lei in cazul firmelor. Potrivit datelor BNR, romanii s-au imprumutat in aceasta perioada in special pentru consum.

Partea buna a acestor imprumuturi, evident, consta in faptul ca pot acoperi necesitati financiare intr-un anumit moment. Partea mai putin buna, generatoare de stres si, uneori, de probleme majore, consta in faptul ca persoanele fizice sau juridice care se imprumuta, pot sa se confrunte cu imposibilitatea de a mai plati. De la acest moment in care ratele nu se mai pot plati si pana la executare silita, nu mai este mult daca situatia nu se va gestiona corect.

Sfaturi de la KRUK pentru evitarea executarii silite

"Imposibil sa imi platesc datoriile", spun de regula negativistii. "Imposibil sa nu existe o solutie prin care sa imi platesc datoriile", spun oamenii pozitivi care stiu din experienta ca pentru orice exista rezolvare. In mod cert si pentru plata datoriilor exista solutie si, una dintre cele mai potrivite si eficiente este oferita de KRUK.

Se regasesc in numarul cei care au primit si au luat in seama sfaturile de la KRUK pentru evitarea executarii silite si au reusit sa iasa din incurcatura. In fond, cu toata buna credinta pe care o au si dorinta de a ajuta, nici reprezentantii acestei companii nu pot face mare lucru daca se lovesc de refuzul de a colabora din partea celor cu datorii.

Obiectivul firesc de stingere a datoriilor se poate atinge insa in cele mai multe cazuri. Oamenii inteleg ca vor fi ajutati si accepta sfaturile celor care le ofera o solutie eficienta, iar reprezentantii KRUK exact asta au: o solutie personalizata pentru fiecare client. In principiu, abordarea prin care compania isi poate ajuta clientii include in linii mari doua aspecte esentiale:

Esalonarea datoriilor la KRUK

Angajamentul de plata pe care compania il propune clientilor sai permite esalonarea datoriilor la KRUK, astfel incat ratele sa poata fi platite fara probleme. Clientii sunt cei care stiu cel mai bine ce venituri au lunar si, prin urmare, pot sa stabileasca in cuantumul ratelor sume de bani pe care sa le plateasca lunar, pana la stingerea datoriei. Platind lunar datoria pe care o au, posibilitatea de executare silita va fi istorie.

Toate acestea se pot intampla daca oamenii cu datorii vor arata deschidere in procesul de comunicare amiabila pe care angajatii KRUK il sustin prin toate parghiile pe care le au la dispozitie.

Posibilitatea de a plati online datoria pe e-kruk.ro

Pe de alta parte, serviciul de plati online disponibil pe e-kruk.ro le aduce clientilor companiei un alt avantaj semnificativ. Faptul ca pot sa plateasca confortabil si in siguranta ratele lunare, stabilite prin Angajamentul de plata.

In concluzie, acceptand sfaturile celor care vor intr-adevar sa ajute, se pot evita problemele generate de neplata datoriilor. Simplu si usor, ziua fara datorii va fi din ce in ce mai aproape.