calificativ.ro  »  Stiri  »  Stiri Diverse  »  Noul Mercedes EQS - un nou model de Mercedes electric

Noul Mercedes EQS - un nou model de Mercedes electric

3/30702
calendar_month 12 Mai 2022, 00:00
In ultimii ani, modele de autoturisme electrice au fost din ce in ce mai cautate in toate colturile lumii.

Acest lucru se datoreaza atat faptului ca au un impact pozitiv de necontestat asupra mediului inconjurator, dar si faptului ca sunt eficiente si reprezinta un prim pas catre un viitor sustenabil.

Daca inca nu te-ai decis ce autoturism electric sa iti achizitionezi, Auto Schunn Romania - partener autorizat Mercedes-Benz, avand reprezentante deschise in Arad, Suceava, Iasi, Timisoara si Deva, iti pune la dispozitie o gama larga din care poti sa iti alegi modelul preferat Mercedes electric, printre care Mercedes EQAMercedes EQCMercedes EQSMercedes EQV.

Noul Mercedes EQS este unul dintre cele mai de succes modele printre iubitorii acestui brand si din acest motiv, Auto Schunn Romania considera ca trebuie luat cu atentie in considerare daca te afli pe punctul de a-ti achizitiona un nou model electric.

In primul rand, noul EQS prezinta o autonomie electrica exclusiva de pana la 785 de kilometri, o putere de pana la 385 kW (523 CP), iar timpul de incarcare la statiile de incarcare rapida este de doar 31 de minute. 

In ceea ce priveste propulsia electrica, noul model Mercedes EQS utilizeaza o baterie de inalta tensiune litiu-ion de constructie modulara, perfectionata. In plus, bateria este conectata la sistemul inteligent de management termic al modelului EQS.

In plus, noul model EQS are mai multe variante de recuperare a energiei electrice cu ajutorul sistemul de recuperare. In acelasi timp, modelul EQS este primul model care se bazeaza pe nou-elaborata structura a platformei EVA2.

In ceea ce priveste designul exterior al noului model Mercedes EQS, acesta scoate in evidenta cu usurinta steaua legendara fascinanta Mercedes, capitonajul nobil al radiatorului cu grila neagra electrizant, jantele noi, perfecte pentru drumuri noi, de pana la 55,9 centimetri, blocuri optice pe spate cu design de spirala 3D, manerele retractabile ale portierelor pentru un confert exclusiv, si, nu in ultimul rand, o noua forma, One - Bow - Design.

Pe de alta parte, design-ul interior al noului model Mercedes EQS este special creat pentru ca atat tu, cat si pasagerii tai sa va bucurati de o experienta la un nivel superior, inedita, la bordul autoturismului si, nu in utltimul rand, pentru a atrage toate privirile si pentru a se face remarcat oriunde.

Se observa, bineinteles, materialele si elementele decorative de inalta calitate, spatele de prima clasa cu spatiu remarcabil, o vizualizare extraordinara datorita unicului MBUX Hyperscreen, dar si iluminatul ambiental activ.

Astfel, daca si tu vrei sa ai parte in fiecare zi de experiente unice si de momente extraordinare de confort, liniste si siguranta, toate aceste elemente fiind imbinate armonios cu tehnologia de ultima generatie, cu siguranta noul model Mercedes EQS este alegerea ideala pe care trebuie sa o faci.

Daca si tu vrei sa afli mai multe despre modelele electrice disponibile pe piata din Romania, dar mai ales despre noul model Mercedes EQS, vino la una dintre reprezentantele Auto Schunn Romania deschise in Arad, Suceava, Iasi, Timisoara si Deva. Vei afla mai multe detalii despre beneficiile achizitionarii acestui model si iti vei gasi raspunsurile la toate intrebarile tale!
 
Sondaj
Cum percepi noul semestru scolar?