calificativ.ro  »  Stiri  »  Stiri Diverse  »  Metodele care sigur te vor scapa de cartite

Metodele care sigur te vor scapa de cartite

3/30657
calendar_month 26 Aug 2020, 00:00
Combaterea cârtițelor reprezintă o provocare cu care mulți dintre noi ne vedem nevoiți dat să ne confruntăm la un moment dat. Nu reprezintă cea mai problematică specie de dăunători, însă cu toate acestea cârtițele pot provoca o mulțime de pagube care vor stârni dorința de combatere a acestora.

De cele mai multe ori, gazonul reprezintă victima principală a cârtițelor. Un mușuroi apărut peste noaptea în mijlocul gazonului va strica, cu siguranță, întreaga imagine a acestuia. De asemenea, probleme pot provoca și în grădinile cu flori, legume sau chiar și pomilor fructiferi.

Ei bine, motive pentru a-ți propune să scapi de cârtițe există și nu-s deloc puține, așa că trebuie să vorbim mai degrabă despre metodele de combatere a cârtițelor. Iar asta vom face și noi în acest articol. Mai exact, am contactat echipa de la Fara-Daunatori.ro pentru a afla care sunt cele mai sigure metode de combatere a cârtițelor.

Am obținut răspunsurile pe care ni le doream așa că vom împărtăși informațiile obținute cu voi în rândurile imediat următoare.

Aparatele cu ultrasunete te scapă de cârtițe în mod sigur și eficient

Nu există un mod mai bun de a scăpa de cârtițe decât folosirea unui aparat anti cartite iar de aceea este prima metodă pe care o recomandăm în acest articol. Astfel, dacă îți propui să îți protejezi cât mai bine curtea de prezența cârtițelor, atunci ar trebui să mizezi și tu pe folosirea ultrasunetelor. Cu siguranță nu vei fi dezamăgit de rezultate.

În oferta magazinului online fara-daunatori.ro vei găsi o mulțime de dispozitive de acest tip, la prețuri foarte accesibile, ușor de folosit și totodată cu o eficiență garantată. Prin urmare, ar trebui să îți cumperi și tu un astfel dispozitiv iar astfel combaterea cârtițelor va fi mai simplu de realizat decât niciodată.

Ultrasunetele emise acționează doar în cazul cârtițelor așa că oamenii, animalele de companie sau cele domestice nu vor fi afectate. Prin urmare, nu trebuie să îți faci griji.

De asemenea, nici măcar cârtițele nu sunt ucise sau rănite în vreun fel sau altul, ceea ce reprezintă un alt motiv pentru care ar trebui să optezi pentru folosirea acestei metode de combatere a cârtițelor.

Încearcă să folosești un produs repelent anti cârtițe

La fel de util se poate dovedi și un produs cu efect repelent anti cârtițe. La fel cum recomandam în cazul aparatelor cu ultrasunete, poți găsi produse repelente anti cârtițe în oferta magazinului online fara-dauantori.ro.

Prețurile sunt accesibile, iar aceste produse sunt foarte ușor de folosit. În mod obișnuit, produsele repelente se folosesc pentru a trata solul în care sunt prezente cârtițele. Acestea au anumite mirosuri speciale care determină cârtițele să plece.Efectul poate fi de la câteva săptămâni la luni bune, în funcție și de calitatea produsului achiziționat.

De asemenea, produsele repelente sunt de cele mai multe ori naturale, așa că nu afectează mediul înconjurător și nici nu ucid cârtițele, ceea ce trebuie subliniat.

Metode tradiționale de combatere a cârtițelor

Dacă nu vrei să folosești metodele sigure recomandate mai sus, există și posibilitatea de a folosi anumite metode tradiționale a căror eficiență nu este însă garantată.

De exemplu, există plante despre care se crede că ar avea efect de alungare a cârtițelor. Fritillaria imperialis și Euphorbia lathyris reprezintă poate cele mai bune exemple în acest sens.

De asemenea, uleiul de ricin, găinațul de la găini sau chiar crenguțele de brad ar putea, la rândul lor, îndepărta și ele cârtițele.

Acestea sunt așadar 3 moduri ideale de a scăpa de cârtițe. Îți recomandăm să le încerci și tu!


 
Sondaj
Ati inceput sa va pregatiti pentru tezele cu subiect unic?