calificativ.ro  »  Stiri  »  Stiri Diverse  »  La ce ne ajuta suplimentele precum Sod natural Cantacuzino

La ce ne ajuta suplimentele precum Sod natural Cantacuzino

3/30689
calendar_month 29 Dec 2021, 00:00
Suplimentele alimentare pot avea un efect semnificativ asupra anumitor functii ale organismului si asupra starii acestuia in ansamblu. De exemplu, calciul si vitamina D sunt importante pentru mentinerea rezistentei osoase.

Femeile insarcinate sunt sfatuite de medici sa ia acid folic si suplimente de fier cum este Floradix pentru a preveni defecte ale embrionului si alte dereglari.

O clasificare majora a suplimentelor alimentare nu a fost inca elaborata. Cel mai adesea ele sunt subdivizate in functie de compozitia, activitatea functionala, efectele si alte criterii.

Vitaminele sunt compusi organici care sunt necesari in cantitati foarte mici. Organismul nu le poate sintetiza singur, de aceea trebuie sa se asimileze din alimente. Cu o deficienta a oricaror vitamine, functionarea normala a organismului este perturbata.

Nevoia de vitamine depinde de organismul fiecaruia si de alimentatie. O persoana are nevoie de toate cele 13 vitamine cunoscute astazi. Uneori, chiar este recomandat sa suplinezi carentele suplimentelor speciale. Spre exemplu, produsul sod natural cantacuzino, este un extract din orz verde cu o concentratie eficienta, stabila si garantata de super oxid dismutaza si peroxidaza. SOD natural confera astfel o actiune antioxidanta puternica.

Sod Natural contine suc de orz verde 100% care contine: vitamine, minerale, glucide, substante micromoleculare cu actiune de tip SOD (superoxid dismutaza) si peroxidaza.

Vitaminele si mineralele sunt elemente chimice vitale pentru toate sistemele corpului. O persoana le primeste cu apa si mancare. Cele mai esentiale pentru organism sunt potasiul, sodiul, calciul, fosforul, magneziul, fierul si iodul.

Astfel, complexele echilibrate de substante pot rezolva diverse probleme: exista medicamente pentru protejarea inimii si a vaselor de sange, pentru sistemul digestiv si ficatul, pentru mentinerea imunitatii si multe altele.

Daca vorbim despre produsul Plasma Quinton, putem spune cu certitudine ca acesta restabileste mediu intern si intracelular sustinand astfel multiple functii al organismului. Plasma Quinton este un produs cu o biodisponibilitatea foarte crescuta si cu un potential terapeutic remarcabil.

Acestea sunt suplimente au ca scop refacerea deficientei de vitamine, minerale si nutrienti esentiali, care apare pe fondul alimentatiei precare, a stresului si a modului solicitant de viata.


 
Sondaj
Credeti ca problemele financiare ale profesorilor se vor rezolva prin declansarea grevei?