calificativ.ro  »  Stiri  »  Stiri Diverse  »  Engleza o inveti azi, ai beneficii toata viata - iata cum suna ofertele de cursurile Docentisimo

Engleza o inveti azi, ai beneficii toata viata - iata cum suna ofertele de cursurile Docentisimo

3/30667
calendar_month 02 Aug 2021, 00:00
Nu lasa vara sa treaca fara sa fi bifat si un curs de limba engleza pentru copil. Este un mod placut si practic de a-l face pe copil sa se initieze in lumea cuvintelor noi si mai ales in lumea bilingva. Engleza este una din cele mai utilizate limbi straine. O auzim peste tot, o folosim in contexte atat de diferite. Asadar se intelege ca a-l ajuta pe copil sa studieze aceasta limba straina echivaleaza cu interesul pentru viitorul sau.

Iar atunci cand cauti cursuri de limba engleza online pentru copii Docentisimo este un raspuns potrivit. Iata de ce!

Cursuri atractive, organizate minutios

Un curs online are din start avantajul de a nu mai impune nevoia de deplasare. Traficul ne incura adesea planurile, astfel incat avem nevoie de planificari in care sa includem si ora irosita doar pentru drumurile dus-intors. Online este mai simplu si mai practic. Asadar pare chiar si mai usor de inclus in programul copilului un astfel de curs.

Durata unui curs de engleza online de la Docentisimo difera in functie de grupa de varsta despre care vorbim. 50 de minute pentru cei mici, prescolari si scolari pana in clasa a II-a si 70 de minute pentru cei mai mari. Iar in ceea ce priveste modul de predare vorbim din nou de o maniera moderna si eficienta.

Docentisimo inseamna o echipa de profesori dedicati, ce lucreaza cu mult drag alaturi de cursanti. Au grija ca modul in care isi impartasesc cunostintele de limba engleza sa fie despre incurajarea de a progresa, despre fun si benefic, nu despre tehnici stricte. La granita intre nevoia de a oferi feedback corectiv si educatia cu blandete exista poate o linie destul de fina, insa nu trebuie exagerat.

Docentisimo pregateste cursantii de azi sa fie as in engleza pe viitor

Aici pot fi urmate si cursurile de limba engleza intensiv, pregatire pentru cei care doresc sa sustina examenul de limba Cambridge. Stim ca cerintele in orice domeniu la ora actuala sunt destul de mari. Corporatiile cauta in echipa lor oameni competenti. Sau chiar daca viitorul este despre dorinta de a manageria propria afacere cu atat mai mult limba engleza studiata la un nivel cat mai avansat reprezinta un avantaj.

Sa ne gandim din aproape in aproape, la oportunitatile ce se ivesc: inscrierea la un liceu cu predare bilingva, sansa in cariera de a colabora cu furnizori externi, cu mari companii ale lumii. Iar acestea sunt doar cateva exemple despre cum gandeste un parinte din perspectiva viitorului copilului sau. Iar pentru ca astfel de planuri au la baza pasi mici ce cladesc visul acesta mare, cursurile de limba engleza contribuie negresit la acest tablou al succesului. Nu orice curs, ci cele de la Docentisimo.

Descopera aici un centru educational cu o abordare complexa, moderna si eficienta. Orice doritor va avea parte mai intai de toate de o prima sedinta gratuita, de acomodare, relevanta pentru a distinge de la ce nivel sa fie preluat si la ce grupa de cursanti sa fie integrat ulterior. Detalii in pagina oficiala.

Contact:
+40 766 29 77 00
cursuri@docentisimo.ro


 
Sondaj
Considerati ca procesul de obtinere a definitivatului este prea lung si anevoios?