calificativ.ro  »  Stiri  »  Stiri Diverse  »  De ce sa alegi ursitoare pentru petreceri de botez in Bucuresti?

De ce sa alegi ursitoare pentru petreceri de botez in Bucuresti?

3/30717
calendar_month 10 Oct 2022, 00:00
Petrecerea de botez este, de fapt, acel moment de sarbatoare si de bucurie pentru crestinarea noului membru al familiei voastre. Evident, momentul este unul special si merita toata atentia, pana la ultimele detalii. Iata de ce orice familie se va stradui din rasputeri in a crea o petrecere tematica cum nu au mai avut parte pana acum.

Daca ne gandim in sens mai profund aceasta este si prima aparitie publica, prima petrecere a celui mic. Sunt suficiente motivele pentru care veti dori sa fie totul aparte? Una din decizii este de a avea in cadrul petrecerii ursitoare pentru petreceri de botez in Bucuresti.

Legenda ursitoarelor

Se spune ca ursitoarele sunt acele zane care vin noaptea pe furis si ursesc celui mic de bine, de bogatii sau sanatate. Si daca ceva nu le este pe plac, se razgandesc de indata si arunca un blestem greu de dus. Povestile despre ursitoare sunt multe, dar cert este ca povestea lor dainuite, iata, si peste ani.

Povestea este cu adevarat interesanta. Si o transpunem si in zilele noastre, pentru ca ce parinte nu si-ar dori ca celui mic sa ii fie sortit de bine? In vremuri de demult apuse se credea ca pentru a imbuna ursitoarele sau pentru a le fi pe plac incat sa nu arunce blesteme parintii lasau pe pervaz daruri, fructe sau un soi de ofranda ori pe masa lapte si cate si mai cate. In zilele noastre nu mai vorbim neaparat despre acestea ca fiind o realitate. Dar sunt o prezenta scenica ce asigura ca petrecerea va fi una memorabila!

Ce presupune actul artistic al ursitoarelor in cadrul petrecerii de dupa botez

Echipa de la Paradisul Personajelor - cu pagina oficiala Paradisulpersonajelor.ro - vine cu oferte irezistibile. Vorbim despre ursitoare care spun vorbe de duh in versuri. Intreaga sceneta este personalizata si in functie de pachetul dorit poate exista si o ursitoare rea. Aici mai degraba vorbim despre lupta intre bine si rau.

Asadar, ursitoarele vin imbracate ca zanele din povesti si au un act artistic bine pregatit. Cu o coloana sonora aleasa corespunzator, va exista o interpretare live. Zanele au in dotare si microfoane wireless, pentru o mai practica mobilitate pe scena. Spectacolul lor poate include 3 zane bune si una rea. Dupa caz, in functie de pachetul de servicii ales, pot exista petale de flori, masina de baloane, portretul bebelusului realizat etc.

De ce sa alegi ursitoarele la petrecerea de dupa botez

Desigur, daca am intreba fetele bisericesti despre aceasta practica ne-ar confirma ca nimic din toate acestea nu are legatura cu dogmele bisericesti. Deci vorbim de un act artistic, de un show care anima atmosfera si ar urma sa lase o buna impresie in randul invitatilor. Asadar un motiv este acesta. Ideea de a face toata petrecerea memorabila la asta se refera!

Un alt motiv este si unicitatea momentului, dat fiind ca acum este singura sansa de a avea parte de un astfel de spectacol. Nicicand alta data ursitoarele nu au de ce sa fie prezente la o petrecere. Acum este marcat inceputul, inceputul vietii practic noului membru al familiei.

Pentru cei interesati de aceste servicii Paradisul Personajelor isi prezinta ofertele online, in pagina oficiala.

Contact:

Complex Metropolitan Residence, Berceni
0721 939 110
0726 340 390
 
Sondaj
Stiti cum isi petrece copilul dumneavoastra timpul liber?