Cum scapi de constipatie cu un tratament naturist
1/129
calendar_month 19 Aug 2022, 00:00
Constipatia apare cel mai frecvent atunci cand masele fecale se deplaseaza prea incet prin tractul digestiv sau nu pot fi eliminat eficient din rect, ceea ce poate face ca bolul fecal sa devina tare si uscat. Constipatia are multe cauze posibile, dintre care: blocaje la nivelul colonului sau rectului, probleme cu nervii din jurul colonului si rectului, dificultati la nivelul muschilor implicati in eliminare, afectiuni hormonale hormonii si alte cauze.

Cum scapi de constipatie

In acest caz, poti apela cu incredere la un tratament naturist, si anume la schema de tratament constipatie, cu efect laxativ.

Schema de tratament pentru constipatie contine o combinatie de remedii fitoterapice si gemoterapice cu actiune laxativa. Impreuna cu recomandarile de stil de viata, te vei bucura de un tranzit intestinal normal.

Produsele din acest pachet natural sustin motilitatea gastrica si evacuarea naturala a bolului fecal. Acestea au efect si la utilizarea pe termen lung si nu creeaza dependenta. 

Pachetul contine: 

- Herbolax - combinatie de plante cu efect laxativ si de stimulare a motilitatii intestinale
- Polygemma Intestin Detoxifiere - regleaza functionalitatea si motricitatea intestinala, reechilibreaza flora intestinala, reduce infectiile si inflamatia de la nivelul intestinului subtire si gros.
- ProCombo - probiotic si prebiotic natural care duce la refacerea florei intestinale saprofite

Pot sa previi constipatia?

In multe cazuri, da. Aceste lucruri te pot ajuta:

1. Consuma o dieta echilibrata cu multe fibre. Surse bune sunt fructele, legumele, leguminoasele si painea si cerealele integrale (in special taratele). Observa cum suplimentele prebiotice pot ajuta la usurarea digestiei;
2. Bea1/2 pana la 2 litri de apa si alte lichide pe zi. Fibrele si apa lucreaza impreuna pentru a iti mentine colonul moale;
3. Redu consumul de lapte. Produsele lactate pot constipa unele persoane;
4. Practica exercitii fizice in mod regulat. Fa ceva activ timp de cel putin 30 de minute pe zi, in majoritatea zilelor saptamanii;
5. Mergi la baie imediat ce simti nevoia.

Astfel, constipatia este un fenomen comun care poate rezulta din cauza obiceiurilor alimentare, a conditiilor medicale si a unei serii de alti factori. Daca este posibil, cel mai bine este sa o rezolvi folosind remedii casnice si laxative pentru constipatie, sa consumi mai multe fibre, mai multa apa si sa practici regulat exercitiile fizice, iar daca ai nevoie de ajutor, poti apela cu incredere la un tratament naturist pentru constipatie.