calificativ.ro  »  Stiri  »  Stiri Diverse  »  Cum sa comandati printuri color prin aplicatie: tehnologiile care simplifica procesul

Cum sa comandati printuri color prin aplicatie: tehnologiile care simplifica procesul

3/30682
calendar_month 06 Dec 2021, 00:00
Cu ce ​​dificultăți te poți confrunta atunci când alegi o tipografie? În primul rând, căutarea unui antreprenor convenabil și responsabil alături de locația ta, asigurarea calității, viteza mare de execuție. Nu mai trebuie să vă faceți griji pentru aceste momente, deoarece centrul de imprimare este acum disponibil în aplicația de pe smartphone. Este suficient doar să descărcați fișierul în format PDF, să setați setările de imprimare și să alegeți opțiunea de livrare convenabilă - livrare prin curier sau ridicare la sediu. Puteți studia acest aspect mai detaliat pe site-ul https://fastprint24.com/. Compania oferă condiții favorabile atât clienților fizici, cât și persoanelor juridice.

Noi soluții pentru confortul utilizatorului

Comanda produselor tipărite nu va mai fi stresantă. Mai ales când vine vorba de lucrările studenților care trebuie prezentate dimineața. Serviciul de imprimare urgentă este destinat unor astfel de situații. În anexă, marcați necesitatea comenzii urgente. Ce caracteristici puteți seta în aplicație:

- Tipul de printare - alb/negru sau color.
- Formatul și gramajul hârtiei.
- Așezarea în pagină.
- Numărul de copii.

În plus, fiecare utilizator poate lăsa un comentariu dacă documentul are o anumită locație. Pe lângă tipărirea fișierelor text, tipografia este specializată în crearea de documente grafice. Puteți alege serviciul de realizare a unui poster, afiș sau alt fișier color cu multe detalii pe el. Dacă este necesar, puteți discuta oricând toate detaliile cu managerul centrului.

Alte avantaje

Un alt aspect cheie este printarea de test. Dacă vă îngrijorează cum va arăta documentul în formatul final, puteți tipări mai multe copii. Un angajat al companiei va trimite o fotografie a unei pagini din fișier, astfel încât să puteți verifica live calitatea și acuratețea lucrării.

Printre avantaje, merită subliniat și prețul printării color A4. Costul poate fi calculat în avans folosind un calculator online pe site. Pentru a face acest lucru, indicați principalele setări de printare pentru documentul respectiv. Prețurile sunt accesibile, ceea ce este legat de serviciul oferit online, pe internet.

Comoditatea comenzii online este adăugată de posibilitatea de a seta livrarea comenzii tipărite într-un interval de timp bine stabilit și la o adresa exactă. Folosind aplicația, puteți fi întotdeauna sigur de calitatea și viteza de producție fără nicio dificultate. Nu vă mai grăbiți și nu vă mai ajustați programul personal ca sa reușiți fizic să vă printați documentele. Fișierele în forma dorită vor fi făcute și livrate cu promptitudine. Simplitatea și confortul sunt principalele avantaje ale cooperării cu compania de printare online. Tehnologiile moderne oferă serviciul mai disponibil pentru utilizare decât vă puteți imagina.
 
Sondaj
Aveti incredere in taberele pentru copii la mare?