calificativ.ro  »  Stiri  »  Stiri Diverse  »  Cum poti stiliza perechea ta de botine preferate?

Cum poti stiliza perechea ta de botine preferate?

3/30669
calendar_month 11 Sep 2021, 00:00
Nu se poate nega faptul că botinele sunt esențiale în garderoba femeilor. Practice, confortabile și elegante, botinele reprezintă încălțămintea perfectă. Nu numai că sunt ideale aproape în orice perioadă a anului, dar completează frumos o gamă variată de ținute.

Cu alte cuvinte, este necesar să vă folosiți botinele la potențialul lor maxim și să experimentați cât de versatilă poate fi această încălțăminte. De la ținute casual din denim și până la ținute sofisticate de birou, botinele pot desăvârși orice aspect în orice perioadă a anului. 

Botine damă – cu ce ținute le putem purta?

Când vine vorba de botine damă, trebuie accentuată versatilitatea lor. Datorită lungimii practice, botinele se potrivesc la foarte multe ținute. Fie că purtați blugi, pantaloni, fuste, rochii sau o salopetă, botinele vor reprezenta opțiunea excelentă de încălțăminte. Ca atare, nu ar trebui să vă fie frică să experimentați cu tot felul de ținute, mai ales dacă dețineți o pereche de botine damă clasice. În general, botinele sunt perfecte pentru ținutele casual, mai ales de toamnă și iarnă. 

Putem purta botine cu blugi?

Blugii și botinele cu siguranță sunt aliații de nădeje ai femeilor. Clasice și casual, botinele și blugii pot crea ținute atrăgătoare și chiar impunătoare. Prin urmare, combinația este una care arată întotdeauna bine și este perfectă pentru ocazii relaxate. Datorită designului lor subțire, cele mai multe botine merg foarte bine cu blugi skinny. O pereche de blugi skinny, o cămașă cu nasturi și un cardigan reprezintă o opțiune de ținută elegantă, care poate fi completată perfect cu o pereche de botine. Fiți atente la lungimea blugilor. Optați pentru un design decupat sau ridicați puțin blugii în partea de jos pentru a vă bucura de un aspect echilibrat. 

Botine damă piele cu rochii și fuste

Când vine vorba de piesele clasice din garderobele noastre, cum ar fi botinele, putem cădea într-o rutină în ceea ce privește modul în care ne îmbrăcăm. După ce purtăm botine cu blugi zile în șir, poate fi greu să ne imaginăm că putem purta botine și cu alte articole vestimentare. Totuși, o pereche de botine damă piele va arăta minunat cu o rochie sau o fustă, obținând astfel ținute sofisticate de zi și de seară. Optați pentru o rochie sau o fustă de lungime midi, obținând astfel o ținută echilibrată și destul de serioasă. 

Botinele pot fi purtate și la servici, având grijă totuși să optați pentru o pereche de botine din piele, deoarece acest finisaj neted și curat oferă acea estetică impecabilă, necesară la locul de muncă. Apoi, asociați botinele cu piese vestimentare care sunt atât serioase, cât și elegante. O pereche de pantaloni croiți, o cămașă din mătase și un blazer reprezintă alegeri excelente, dar la fel de bine puteți purta și un costum sau o rochie de birou. 
 
Sondaj
Modificarea planurilor cadru vi se pare benefica pentru invatamant?