calificativ.ro  »  Stiri  »  Stiri Diverse  »  Cum pot lucra de acasa?

Cum pot lucra de acasa?

3/30627
calendar_month 18 Apr 2020, 00:00
Este o intrebare pe care tot mai multa lume si-o adreseaza mai ales in aceasta perioada in care stam izolati in casa. In acest articol, am pregatit o lista cu meseriile cele mai des intalnite care se pot desfasura direct din sufragerie.

Translator

Daca cunosti foarte bine o limba straina, acest job poate sa iti aduca un venit in plus. Inscrie-te pe site-urile internationale de Freelancers, adauga CV si orice document care atesta studiile tale, un pret atractiv si astepata primele comenzi. Este un proces destul de usor sa atragi clenti sau companii care sa foloseasca serviciile tale.

Meditatii

Daca stapanesti foarte bine o limba straina, matematica, geografia sau orice alta materie da un anunt in ziarele online de specialitate. Poti castiga prin telemunca un venit suplimentar si desigur satisfactia si petrecerea timpului intr-un mod placut, invatand copii direct de la tine de acasa.

Bijuterii si obiecte handmade

Sunt la mare cautare aceste obiecte de arta facute manual. Este o modalitate placuta de ati petrece timpul, a pune in practica pasiunea dar si de a incasa venituri extra. In ajutorul dumneavoastra poate fi aplicatia "Calculator salariu brut" care va ajuta sa intelegeti cat castigati, care sunt datoriile catre stat, ofera articole financiare si economice si chiar un calculator TVA daca prestati serviciile ca PFA sau SRL.


 
Sondaj
Considerati ca elevii ar trebui sa aiba teme de vacanta?