calificativ.ro  »  Stiri  »  Stiri Diverse  »  Cum functioneaza i-Port Advance: dispozitivul inovator pentru diabetici

Cum functioneaza i-Port Advance: dispozitivul inovator pentru diabetici

3/30677
calendar_month 10 Nov 2021, 00:00
Dificultatile asociate injectiilor cu insulina necesare persoanelor diagnosticate cu diabet ii motiveaza pe cercetatori sa dezvolte metode alternative si inovative.

Acestea pot imbunatati acceptarea si aderarea pacientilor la tratamentul cu insulina injectabila si faciliteaza administrarea injectiilor cu insulina. Una dintre aceste metode avansate de injectare este portul de injectare i-Port Advance.

Acesta ofera o modalitate confortabila, dar sigura de a injecta insulina, care permite pacientilor diagnosticati cu diabet zaharat 1 sau 2 sa-si administreze insulina fara a fi nevoie sa isi intepe pielea pentru fiecare doza.

Pentru pacientii care au un tratament cu insulina de mai multe ori pe zi, utilizarea dispozitivului i-Port Advance poate fi de mare ajutor, deoarece reduce numarul de intepaturi insertii de la 150 pe luna la 10 insertii pe luna.

Beneficii

Injectarea subcutanata de insulina cu ajutorul dispozitivului I-port insulina este considerata o metoda sigura si rapida de administrare a insulinei, aceasta oferindu-i pacientului beneficii majore:

de a simti mai putina durere
- de a scapa de anxietate si stres asociate intepaturii de ac
- de a avea o calitate imbunatatita a vietii prin reducerea starii emotionale neplacute legata de injectii.

i-Port Advance este un mic port de injectare purtat pe corp care include un dispozitiv de inserare incorporat. Acesta permite o aplicare rapida si nedureroasa. Odata introdus, doar canula ramane sub piele, permitand livrarea directa a insulinei.

In acest caz, insulina este injectata cu ajutorul seringilor sau a stilourilor injectoare speciale.

i-Port Advance este util pentru persoanele care urmeaza un tratament cu injectii cu insulina si care doresc sa minimizeze intepaturile zilnice si sa aiba o stare psihologica mai buna, dar si pentru copiii diagnosticati cu diabet.

Cu i-Port Advance poti:

1. Sa iti administrezi insulina fara durerea suplimentara a unor intepaturi ale pielii.
2. Sa minimizezi barierele fizice si emotionale legate de injectare.
3. Sa continui sa faci activitatile obisnuite, cum ar fi sportul, somnul sau chiar sa faci dus.

Atentie, foloseste cu incredere dispozitivul doar daca:

- Ai fost recent diagnosticat cu diabet zaharat de tip 1 si 2 si numai gandul ca trebui sa te intepi de multe ori pe zi iti provoaca disconfort si anxietate
- Experimentezi impact fizic la intepaturi, cum ar fi vanatai sau durere.

Astfel, portul de injectare i-Port Advance de la OnlineFarmacia trebuie inlocuit doar la interval de trei zile, este usor de folosit si iti reduce considerabil intepaturile zilnice cu insulina si anxietatea legata de acestea.


 
Sondaj
Vi s-a intamplat sa fiti confruntat de un elev in timpul orei de curs?