calificativ.ro  »  Stiri  »  Stiri Diverse  »  Cele mai bune sisteme smart home pentru o casa inteligenta

Cele mai bune sisteme smart home pentru o casa inteligenta

3/30731
calendar_month 18 Apr 2023, 00:00

De la becuri inteligente și termostate care gândesc de la sine, până la încuietori inteligente pentru uși, camere de securitate wireless și tot felul de senzori, tehnologia de automatizare a locuinței de astăzi poate suna destul de sofisticată, în timp ce este de fapt un amestec dezordonat de gadgeturi și aplicații. Instalarea tuturor acestor lucruri în casa ta este doar jumătate din luptă. Faptul ca acesta să funcționeze împreună fără probleme și cu o singură interfață cu utilizatorul poate fi ceva cu totul diferit.

Iată echipamentul esențial pentru a ajunge acolo, pe care le-am împărțit în două categorii: sisteme de casă inteligentă universală, care sunt concepute pentru a coordona o mare varietate de produse pentru casă inteligentă și sisteme centrate pe securitate, care sunt construite în jurul senzorilor și a sirenelor.

1. Dispenserul Mentor

Dispenserul Mentor se conectează la WiFi-ul casei și este controlat de o aplicație. Este rapid și ușor de configurat, dar rețineți că folosește o conexiune Wi-Fi de 2,4 GHz în loc de 5 GHz. Aproape toate rețelele Wi-Fi de acasă au o opțiune de 2,4 GHz, din fericire.

Din aplicație, puteți programa hrăniri regulate. Din moment ce are o capacitate de 6 litri, ați putea pune destulă mâncare în dispozitiv, care ar trebui să reziste câteva săptămâni. Rețineți că bucățile de mâncare nu ar trebui să fie foarte mari, întrucât ar putea să nu intre prin dozator.2. Yale Inteligente MentorPe primul loc în topul alegerilor cumpărătorilor se află Yala inteligentă Mentor SY010 Premium WiFi cu broasaca 5in1. Aceasta dispune de foarte multe funcții, precum deblocare/blocare yală: prin aplicație, ampenta(fingerprint), parolă, card și cheie, funcția deblocare yală pe interior, generarea de coduri cu valabilitate limitată pentru accesul persoanelor care se află în fața ușii, pentru utilizare în regim hotelier, coduri ce pot fi trimise prin SMS sau email sau notificări pe telefon la fiecare utilzare a yalei, baterii descărcate.

3. Intrerupatoare Inteligente Mentor

Întrerupătoarele inteligente nu doar că vă oferă confortul de zi cu zi, în care uiți lumina aprinsă într-o cameră din casă și poate, nu vrei să te mai ridici iar din pat pentru a o opri, dar îți oferă și confortul psihic, acel “oare am uitat becul aprins când am plecat la birou?”. Cu două clickuri pe smartphone-ul dvs. puteți verifica dacă și unde ați lăsat lumina aprinsă. Cu un alt click, o vei putea opri – iar de aici tragem concluzia confortului psihic, econimia la energie etc.

Casele inteligente devin din ce în ce mai populare și este ușor de înțeles de ce. Ele oferă o modalitate convenabilă de a vă controla casa de oriunde în lume. În plus, vă pot ajuta să economisiți energie și bani. Trebuie menționat acest lucru, unul dintre cele mai importante. Da, este plăcut să știi că poți face lucruri pe care până acum le făceai manual, programabil, dar cel mai important este faptul că vei economisi energie. Cu cât casa este mai mare, are mai multe camere, cu atât economia la factura de curent va fi mai mare. Pe măsură ce tehnologia casei inteligente continuă să evolueze, ne putem aștepta să vedem inovații și mai impresionante și care vor schimba viața în anii următori.
 
Sondaj
Credeti ca propunerile Noului Cod al Educatiei vor avea efecte benefice in invatamantul romanesc?