calificativ.ro  »  Stiri  »  Stiri Diverse  »  Ce inele de argint pot fi un cadou potrivit pentru fiica ta

Ce inele de argint pot fi un cadou potrivit pentru fiica ta

3/30680
calendar_month 18 Nov 2021, 00:00
Fiica ta nu de mult timp era mica si abia incepea sa mearga, iar acum este o adolescenta in tot sensul cuvantului si nu mai stii cu ce sa o bucuri si cu ce sa-i aduci un zambet pe chip?

Acum este momentul sa-i daruiesti un cadou care sa o faca sa sa simta si mai speciala. Daca alegi sa-i cumperi inele de argint, chiar vei lovi la tinta!

Iata cateva dintre modelele de inele pe care le poti oferi uneia dintre femeile importante din viata ta, si anume fiicei tale:

Inele de argint Geometrics

Inelul vine cu un vibe vintage si o tandrete aparte fiind la indemana oricarei adolescente excentrice.

In general, femeile au simtul stilului, si daca fiica ta este o fashionista sau daca fiicei tale ii place sa experimenteze, cumpara-i inele din argint cu forme geometrice. Este cadoul perfect pentru orice ocazie. Simple si minimaliste, formele de baza se unesc pentru a crea o bijuterie eleganta asa cum este Inelul din argint Geometrics Ioana Preda.

Inele trio pink/ silver/ gold

In ultimul timp, diverse inele argint subtiri si fine au devenit virale in randul femeilor, dar si adolescentelor. Acest cadou va impodobi degetele fiicei tale in anii urmatori. Mai mult decat atat, bijuteriile subtiri trio sunt fomate din trei cercuri fine interconectate, care isi modifica usor forma pe masura ce se gliseaza pe deget si care formeaza in final, un intreg elegant si delicat. Indiferent ca alegi un model pink, silver sau gold, orice pata de culoare delicata este binevenita in garderoba unei fete.

Inele in forma de X

Forma nonconformista a inelului in forma de X ofera o imagine minimalista si moderna, care vine perfect in completarea unui look mereu actual, fresh si stylish asemenea unei  adolescente! Modelul neobisnuit ii va conferi degetului o imagine deosebita, care va atrage atentia colegilor.

Astfel, indiferent ce model vei alege pentru fiica ta, este important sa cercetezi in mod corespunzator si sa gasesti acele modele care ii plac si i se potrivesc cel mai bine.

 Nimic nu poate fi un cadou mai bun pentru fiica ta in afara de bijuteriile fine din argint. Alege inele de la Ioana Preda si bucura-ti fetita cu un cadou straluctitor si special!


 
Sondaj
Considerati ca elevii ar trebui sa aiba teme de vacanta?