calificativ.ro  »  Stiri  »  Stiri Diverse  »  Canapele din piele potrivite pentru orice design

Canapele din piele potrivite pentru orice design

3/30684
calendar_month 13 Dec 2021, 00:00
Mai avem putin pana la sarbatorile de iarna. Pana la vacanta. Dar gandul nostru zboara deja la munte, la zapada, la toate sporturile de iarna pe care le putem practica.

Mai avem putin pana la sarbatorile de iarna. Pana la vacanta. Dar gandul nostru zboara deja la munte, la zapada, la toate sporturile de iarna pe care le putem practica. De la sanius la datul cu schiurile sau placa si pana la plimbarile lungi in zapada si bucuria sarbatorilor. Cine nu se gandeste la un Craciun plin de zapada unde copiii se bucura de fulgii de nea? Cand sania ia locul rolelor, trotinetei sau a bicicletei, si unde nu ne mai dam dusi in casa.

Toata distractia din timpul iernii trebuie neaparat sa se termine intr-un loc confortabil. Un loc calduros intr-o cabana la munte unde sa te cuibareste langa un semineu. Sa iti poti savura ciocolata calda dupa atatea activitati in aer liber. Nimic din toate astea nu poate fi indeplinit daca langa acel loc calduros de langa semineu nu avem si o canapea din piele confortabila. O canapea din piele pe care putem adauga o blanita alba, doar pentru design.

Pentru confortul alaturi de cei dragi si pentru a petrece sarbatorile in calitate frumusete si comoditate puteti apela la Concept22. Aici aveti piese de mobilier unice, lucrate manual de specialisti in prelucrarea lemnului. Aceste piese sunt aduse special din India si ofera unicitate si frumusete locului in care sunt amplasate. O canapea din piele naturala poate fi piesa de rezistenta in orice living, indiferent de anotimp.

Am vorbit despre iarna pentru ca avem un prilej de sarbatoare alaturi de cei dragi. Familiile se reunesc cu prilejul sarbatorilor de iarna, pentru Craciun si revelion. Dar piesele de mobilier de la Concept22 ar trebui sa se regaseasca in caminul dumneavoastra indiferent de anotimp sau eveniment. Designul lor este unul care se potriveste in toate stilurile si se preteaza pentru toate gusturile, totodata fiind din materiale naturale, asadar durabile in timp.

Designul caminului trebuie sa va reprezinte si sa va poarte amprenta in timp. Indiferent de modelul de mobila ales, trebuie sa fie un aspect si o calitate care rezista in timp. Poate mai aveti pe acasa cate o piesa de mobilier vintage pe care doriti sa o reconditionati. Sa ii dati viata din cauza ca timpul si-a pus amprenta pe ea. Acum ar trebui sa va ganditi la piese noi de decor, la piese care au o amprenta veche, dar care sunt facute in zilele noastre. Cu o maestrie aparte, acestea pot inlocui cu succes orice piesa de mobilier. Fiind facute manual, nu exista piese identice. Asemanatoare poate, dar identice nu. Calitatea lemnului trebuie sa persiste in timp, asadar puteti bifa si acest aspect. Piesele de mobilier de la Concept22 au unicitate si sunt tratate corespunzator astfel ca vor trece cu succes testul timpului.


 
Sondaj
Considerati ca procesul de obtinere a definitivatului este prea lung si anevoios?