calificativ.ro  »  Stiri  »  Stiri Diverse  »  Bauturi premium cadou - ce poti oferi in dar cu diverse ocazii

Bauturi premium cadou - ce poti oferi in dar cu diverse ocazii

3/30691
calendar_month 14 Feb 2022, 00:00
Băuturile alcoolice de pe segmentul premium reprezintă cadouri elegante, potrivite în aproape orice context, atât pe plan personal, cât și în relații profesionale.

Băuturi premium cadou - ce poți oferi în dar cu diverse ocazii

Băuturile alcoolice de pe segmentul premium reprezintă cadouri elegante, potrivite în aproape orice context, atât pe plan personal, cât și în relații profesionale. Trebuie alese însă băuturile în funcție de fiecare situație, pentru ca potrivirea să fie perfectă. Cele mai cumpărate online și offline în categoria de băuturi cadou sunt băuturile alcoolice în cutii metalice sau în alte ambalaje deosebite, seturi cadou băuturi cu pahare, mix-uri de băuturi stil kit de party.

Grație magazinelor online specializate în băuturi alcoolice premium și alte produse gourmet, așa cum este gourmetGIFT.ro, bei ce vrei oricând dorești, în cele mai avantajoase condiții. Online compari prețuri băuturi și, dacă alegi astfel de surse de încredere, ai garanția unor băuturi alcoolice originale, de cea mai bună calitate. Tot online poți comanda băuturi cadou, ambalate individual sau în coșuri cadou gourmet, coșuri cadou pentru orice ocazie. Cadourile pot fi expediate rapid prin curier la adresele dorite, chiar și direct la destinatarii respectivelor cadouri. Magazinele online specializate în astfel de băuturi alcoolice au metode foarte bune de ambalare, iar integritatea produselor este asigurată, garantată până la recepționarea lor de la curier.

De Sărbătorile importante din an, precum de Paște și de Crăciun, ideal este să fie oferite coșuri cadou care includ nu doar băuturi alcoolice premium (în special whisky, vin, șampanie sau alt tip de vin spumant, lichior etc.), dar și cafea italiană sau / și alte selecții de produse gourmet cu totul rafinate - ciocolată, dulciuri, delicatese. Coșuri cadou de acest gen pot fi oferite în orice alte momente din an, fiind de fapt potrivite inclusiv pentru a fi dăruite unor colegi / șefi la locul de muncă. În paralel, există categoria de coșuri cadou corporate, oferite de companii angajaților și altor colaboratori.

Cadouri băuturi zile de naștere, aniversări și alte ocazii speciale

De zile de naștere, zile onomastice sau cu alte ocazii speciale din an, se pot oferi sortimente premium de whisky, învechite 12 ani sau chiar mai mult. De asemenea, există variante premium și de lux de vin, vodcă, gin, rom, vin spumant, lichior, prosecco, tequila. Asemenea băuturi alcoolice exclusiviste sunt ideal de oferit drept cadouri. Online poți comanda desigur și pentru consumul propriu, mai ales când ai invitați. Magazinul online mai sus menționat, gourmetGIFT.ro, oferă în această perioadă, în mod promoțional, livrare gratuită prin curier la orice comandă de bauturi alcoolice ieftine, oriunde în țară, în orice cantitate.Băuturi alcoolice premium pentru party

Pentru petreceri și alte evenimente private, se pot comanda pachete băuturi, mix-uri pentru party, ideale pentru cocktailuri sau pur și simplu pentru a satisface mai multe gusturi ale invitaților. Când mergi la o petrecere, poți duce chiar tu un astfel de kit de party, sigur vei provoca multă bucurie și vei cunoaște multe persoane noi.

Fiecare categorie de băuturi alcoolice conține multe variante ideale de oferit cadou, iată de exemplu câteva idei din categoria de whisky: Chivas Regal 12 ani, set Johnnie Walker cu pahare cadou, Ballantine`s 12 ani, Johnnie Walker Black Label, Chivas Regal Extra, Gentleman Jack, Johnnie Walker Double Black, Glenlivet 15 ani French Oak Reserve, Ballantine`s 17 ani, Jack Daniel`s Single Barrel, Chivas Regal XV sau Johnnie Walker Gold Label Reserved.


 
Sondaj
Credeti ca examenul de Bacalaureatul 2010 a fost fraudat?