Aveti acasa putin spatiu? Cumparati-va un brad artificial de Craciun de dimensiuni mici care va fi magic
1/131
calendar_month 19 Aug 2022, 00:00
Foarte des oamenii nu au loc acasă. De îndată ce se apropie Crăciunul, mulți se uită la ceea ce s-a adăugat în casa lor și au mai puțin spațiu pentru bradul de Crăciun.

Cuiva i s-au născut copii, așa că bradul nu poate fi acolo unde era, cineva s-a mutat în ceva mai mic, pentru că casa sau apartamentul spațios nu se putea „menține” din punct de vedere economic. Dacă aveți deja nevoie de un brad mic de Crăciun din orice motiv, alegeți-vă din oferta bogată de pe lumeabrazilor.ro.

Brazi pentru fiecare client

Oferta magazinului electronic lumeabrazilor.ro este foarte mare. Puteți cumpăra de ex.  un brad artificial 150 cm a cărui înălțime s-ar putea să  vi se potrivească.

Pinul este unul dintre cei mai populari copaci, iar modelul artificial menționat mai sus este festiv și frumos chiar și fără decorațiuni de Crăciun, datorită culorii sale albe. Fie că îl decorezi cu ornamente argintii, aurii, roșii sau de exemplu  albastre, toate culorile se potrivesc perfect.

Puteți cumpăra și brazi mai mici din categoria 60-110 cm. Chiar dacă doriți să aveți un brad de Crăciun pe o masă sau de exemplu pe o comodă, aceste criterii de înălțime vă vor permite să faceți acest lucru.

O altă variantă sunt brazii artificiali 180 cm pe care mulți dintre noi îi putem considera și un tip mai mic, apoi urmează brazii clasici.

Brazi mici chiar și în ghiveci

O altă variantă de alegere a unui brad pentru spatii mai mici este sa aruncati o privire asupra categoriei de brazi înguști. La urma urmei contează doar lățimea, dacă bradul va sta pe pământ sau în altă parte. Brazii în ghiveci sunt o categorie în care puteți găsi brazi mai mici. În același timp  sunt literalmente magici, nu au nevoie de suport și îi puteți decora și cu un ghiveci pentru flori.

Vizitați lumeabrazilor.ro și alegeți-vă un brad potrivit pentru spațiul dvs. Aici veți găsi cu siguranță bradul potrivit și frumos căutat.

Sondaj

Ce parere aveti despre demersurile de eliminare a tezelor unice?