calificativ.ro  »  Stiri  »  Stiri Diverse  »  Avantajele unui gazon artificial pentru diverse tipuri de sport

Avantajele unui gazon artificial pentru diverse tipuri de sport

3/30688
calendar_month 29 Dec 2021, 00:00
Dintotdeauna am fost invatati ca ceea ce este natural este implicit si sanatos pentru organism, pentru mediu sau pentru dezvoltarea noastra armonioasa in general. Totusi, in unele cazuri, interventia umana asupra naturii a adus numeroase avantaje atat pentru oameni, cat si pentru natura.

Fara indoiala, in aceasta categorie putem integra si inventarea si folosirea gazonului artificial pentru terenurile de sport.

Un teren de sport cu gazon artificial reprezinta o intindere de suprafata formata din iarba sintetica. Astazi, poti gasi terenuri gata amenajate in toata tara, la care primesti si garantie.

Constanta gazon artificial reprezinta un gazon de tip fibrilat, adica nu trebuie ingrijit si nici periat, iar partea interesanta este ca poate fi folosit atat pentru amenajarea unui teren de sport, ci si pentru amenajarea unui teren de sport multifunctional cu mai multe terenuri incluse. Pentru mai multe detalii, viziteaza site-ul gazonsportiv.ro.

Tot pe gazonsportiv.ro, ai la dispozitie si Maramures gazon artificial sau Buzau gazon artificial, ce ofera mai multe avantaje:

- Aspect estetic si atractiv
- Rezistenta la temperaturi extreme
- Siguranta la accidentare
- Viteza mai redusa a mingii datorita nisipului care absoarbe din energia sa
- Usor de intretinut
- Asamblare rapida
- Costuri de intretinere reduse.

Caracteristicile unice de design si capacitatea de a plasa linii de marcare in diferite culori, ofera avantaje unice. Culoarea liniilor de marcare depinde direct de alegerea culorii principale a suprafetei de sport. Terenul de sport multifunctional ofera in mare parte tipuri de jocuri de vara, dar acestea pot fi adaptate cu usurinta pentru functionare in sezonul rece prin adaugarea unui baldachin sau acoperis peste terenul de sport. Echipele de montaj vor efectua instalarea gazonului artificial, precum si marcarea terenurilor de sport, in cel mai profesionist mod.

Pe terenurile de sport cu gazon artificial, unde se implica activ in sport si se desfasoara competitii, se foloseste gazon artificial umplut cu granule de cauciuc. Iarba umpluta cu nisip cuartos ofera terenului duritate, ceea ce face ca mingea sa sara mai clar. Acest tip de iarba este preferabil atat pentru terenurile de fotbal, cat si pentru terenurile profesionale, deoarece asigura siguranta jucatorilor impotriva accidentarii si recul perfect al mingii.

Astfel, foarte usor de intretinut si restabilit, nu necesita ingrijire speciala si rezistent la fenomenele atmosferice, un teren amenajat cu iarba artificiala este foarte convenabil pentru jocuri de orice fel, pe orice anotimp si in orice situatie. Gazonul artificial este un gazon sportiv durabil, fibrilat, cu umplutura medie, conceput pentru jucatori de toate varstele si abilitatile. Acesta ofera o suprafata stabila, rezistenta si uniforma, ideal pentru sporturi multiple.


 
Sondaj
Esti o persoana indrazneata?