calificativ.ro  »  Stiri  »  Stiri Diverse  »  7 aplicatii de mobil cu calificative excelente

7 aplicatii de mobil cu calificative excelente

3/30721
calendar_month 01 Nov 2022, 00:00
Pentru activitățile recurente, aplicațiile instalate pe dispozitivele mobile sunt de mare ajutor. Dincolo de funcțiile utile, sunt mereu la îndemână, simplu de utilizat atunci când dorim. Unele aplicații reprezintă doar scurtături spre conținut disponibil online, altele includ instrumente speciale care nu se pot accesa în browser.

În orice variantă, aplicațiile sunt optimizate pentru sistemul de operare prezent pe smartphone sau tabletă și aduc utilizatorului experiențele dorite în materie de informație, divertisment, funcții utile pe plan personal sau profesional. 

Ce fel de aplicații poți instala pe un smartphone? Iată doar câteva exemple: aplicații de chat și social media, de mobile banking și trading online, de jocuri și muzică, de streaming video cu filme și seriale, de editare foto și video, de shopping sau de fitness și sport. Nu toate aplicațiile care pot fi descărcate de pe internet sunt bine primite de public. De mare ajutor sunt recenziile și notele acordate de utilizatori. Partea cea mai bună este oricând poți dezinstala o aplicație care nu se ridică la nivelul așteptărilor. 

Iată mai jos 7 aplicații pentru gadgeturi mobile, cu calificative excelente acordate de utilizatori: 

CapCut 

În lumea social media, iată un aliat de bază pentru tot mai mulți pasionați de postări originale: CapCut este un editor video online gratuit, cu o mulțime de funcții. Este ușor de utilizat, nu este nevoie de experiență de editare video, nu este nevoie să fii profesionist în domeniu. Poți instala aplicația CapCut pe smartphone și ai acces rapid la experiențe video remarcabile. Rezultatele sunt ideal de postat pe TikTok sau pe alte platforme dedicate creatorilor de video-uri. O mulțime de efecte disponibile, tăieri și combinări de fotografii și video-uri, totul la îndemână pe mobil. 

Spotify 

Muzica este mereu la modă, iar de la inventarea walkman-ului în anul 1979, melodiile sunt mai ușor de purtat cu tine oriunde. În epoca digitală, pe telefonul mobil ai acces direct la playlist-uri pe placul tău. Una dintre cele mai apreciate aplicații din lumea muzicii este Spotify, cu acces gratuit sau pe bază de abonament, în funcție de opțiunile dorite. Furnizor suedez de servicii de streaming audio și media, Spotify a fost înființat în anul 2006. La momentul actual, aplicația are peste un miliard de descărcări din Magazin Play. 

Cazino365 app 

Lumea divertismentului de tip online casino, la o simplă atingere - iată promisiunea aplicației de mobil Cazino365, lansată de binecunoscutul portal web cu același nume. Pe Cazino365 app există peste 1000 de sloturi video de la cei mai buni provideri precum NetEnt, Playtech, Play’n GO sau Amusnet Interactive (fost EGT Interactive). Instalarea este gratuită, iar dincolo de jocurile de păcănele gratuite există numeroase alte informații utile din lumea cazinourilor online licențiate ONJN - cele mai bune oferte disponibile, recenzii și alte subiecte de interes. 

Aplicația de mobil Cazino365 este disponibilă gratuit atât pentru utilizatorii de device-uri cu Android - în Google Play, cât și pentru posesorii de device-uri care rulează un sistem de operare iOS - în AppStore.

Contor de Pași - Pedometru 

Cu ajutorul acestei aplicații, poți să urmărești zi de zi ce activitate fizică ai avut la nivel de pași. Se recomandă zilnic să mergi pe jos cel puțin 7000 de pași, însă îți poți seta chiar un obiectiv mai ambițios. Aplicația este simplu de folosit și reușește să simtă foarte apropiat de realitate numărul efectiv de pași realizat de orice persoană. Există și alte elemente utile, de exemplu posibilitatea de a urmări evoluția masei corporale. 

Antrenamente Acasă 

Tot în categoria de viață sănătoasă prin activitate dinamică se remarcă aplicația Antrenamente Acasă, cu peste 100 de milioane de descărcări și 3 milioane de recenzii cu calificativ excelent. Aplicația este de ajutor pentru antrenamente mai ușoare sau mai dificile, pentru cei dornici de activitate ca la sala de fitness / forță. 

Map My Ride GPS Cycling Riding 

Dacă ești pasionat de ciclism sau poate pur și simplu de alergat, această aplicație îți va monitoriza foarte eficient activitatea. Interesant este că, pe baza informațiilor GPS, vei observa exact traseul pe care l-ai parcurs, marcat pe hartă, dincolo de alte informații utile precum timp și distanță. Poți obține în plus planuri de antrenament personalizabile și sfaturi personalizate de antrenament, pentru a face alergarea mai ușoară. 

Virtual Cards - Card fidelitate 

Iată și o aplicație perfectă pentru shopping. Nu mai este necesar să păstrați carduri de fidelitate fizice în portofel. Aplicația recunoaște o mare varietate de carduri de fidelizare din România. Introduci datele cardului și ai cu tine într-o singură aplicație toate cardurile de la magazine, farmacii etc. Poți renunța astfel chiar și la unele aplicații pe care le aveai instalate doar pentru a folosi cardul de fidelitate electronic. 


 
Sondaj
Credeti ca profesorii poarta vina pentru starea precara a invatamantului?