calificativ.ro  »  Stiri  »  Stiri Diverse  »  5 mituri despre imprumuturile de amanet auto

5 mituri despre imprumuturile de amanet auto

3/30673
calendar_month 26 Oct 2021, 00:00
Articolul dat dezvaluie esenta si principiile de baza ale muncii de amanet si spulbera top 5 mituri despre imprumuturile de acest gen.

Casele de amanet auto iti imprumuta bani in schimbul masinii tale. Astfel de institutii sunt clasificate ca institutii de microfinantare si difera de bancile traditionale. De aceea sunt inconjurate de multe mituri.

Casele de amanet masini sunt populare printre agentii care ofera imprumuturi rapid si sigur. Exista mai multe motive pentru aceasta. Cele mai frecvente sunt:

Au cerinte scazute
- Capacitatea de a obtine o suma considerabila
- Capacitatea de a ajusta programul de rambursare a datoriilor
- Viteza de inregistrare, etc.

Casa de amanetauto.com este o agentie care ofera clientilor un imprumut garantat de o masina. Totusi, exista multe mituri legate de activitatea caselor de amanet.

Primul MIT

Oamenii apeleaza la casele de amanet numai in cazuri extreme.

Clientii caselor de amanet auto sunt persoane care, din cauza circumstantelor vietii, au nevoie urgenta de bani. Poate fi fie un antreprenor incepator caruia ii lipseste o anumita suma de fonduri pentru a incepe o afacere, fie un barbat care are nevoie urgenta de bani pentru a plati anul de studiu al unui copil la o universitate.

Al doilea MIT

Casele de amanet auto cumpara bunuri furate

Sunt zvonuri conform carora masinile furate sunt acceptate in casele de amanet. De fapt, un client poate obtine un imprumut numai impotriva securitatii unui vehicul personal. El va fi verificat documentar daca este proprietarul masinii.

Al treilea MIT

Masina va fi vanduta indata ce nu poti intoarce imprumutul

Nu este adevarat. In cazul in care clientul nu poate efectua plata conform programului, in urmatoarea luna i se va stabili o perioada de gratie in temeiul contractului de imprumut, conform caruia rata imprumutului nu va creste.

Al patrulea MIT

O agentie de amanet poate folosi masina la propria sa discretie

Aceasta situatie este exclusa. Masina este trimisa la parcarea casei de amanet, se intocmeste un proces verbal si masina ramane acolo pana la rambursarea imprumutului de carte client.

Al cincilea MIT

Casele de amanet auto ofera tarife ridicate

Intr-adevar, dobanda in unele banci pentru imprumuturi poate fi mai mica, dar mult mai mari sunt cerintele decat la o agentie de amanet. Aici, clientului Nu trebuie sa confirme nivelul veniturilor si sa astepe decizia bancii.

Casa de amanet isi asuma riscul de a emite imprumuturi fara verificari privind solvabilitatea clientului din motiv ca masina constituie insasi garantia ca persoana va rambursa imprumutul.

Oricare ar fi miturile, sa imprumuti de la o casa de amanet este avantajos si rapid, iar la intoarcerea imprumutului si a comisionului calculat, iti iei masina inapoi exact cum ai lasat-o.


 
Sondaj
Cum iti petreci vacanta mare?