calificativ.ro  »  Stiri  »  Stiri Diverse  »  4 motive pentru a vizita Austria

4 motive pentru a vizita Austria

3/30624
calendar_month 18 Apr 2020, 00:00
Austria este o tara minunta pentru a o explora, cu atat mai mult orasul Viena. Acesta se afla in topul turistilor insa exista o multime de alte locuri frumoase si pitoresti de vazut. Cel mai indicat este sa inchiriati o masina si sa bifati macar o parte din lista prezentata mai jos. Consulta inainte de a pleca la drum harta Austria pentru a cunoaste cele mai bune rute auto, distanta rutiera si durata calatoriei. Situat in Europa Centrala, Austria este o tara relativ mica, destul de usor de vizitat intr-o calatorie. Nu va lasati pacaliti de dimensiunea tarii, are atat de multe locuri incredibile de vizitat.

1.) Viena

De-a lungul anilor, am vizitat de cateva ori Viena si iubim cu desavarsire acest oras cool. Dupa ce ajungeti, asigurati-va ca vizitati centrul vechi, vedeti Palatul Schonbrunn si vizitati Opera de Stat pentru un spectacol (care au un pret rezonabil). Oh, da, si pentru un deliciu de duminica dupa-amiaza, plecati la o experienta Buschenschank unde veti gusta cele mai bune vinuri din podgoriile din dealul Nussberg.

2.) Hallstatt

Hallstatt afirma adesea ca este cel mai vechi sat din Austria. Hallstatt este acum un patrimoniu mondial UNESCO care se doreste a fi protejat pentru generatiile urmatoare. Dupa sosire, plimbati-va pe strazile mici, va puteti plimba in piata centrala si bucurati-va doar de frumusetea acestui loc unic.

3.) Hohenems

Situat chiar in vestul tarii, Hohenemes este unul dintre cele mai bune locuri din Austria pe care sa le vizitezi daca iti place istoria si arhitectura veche a cladirilor. Hohenems este inconjurat de acei dramatici munti austrieci. Acest lucru inseamna ca exista o multime de oportunitati pentru a schia partiile in timpul iernii sau a urma traseele in lunile mai calde ale verii.

4.) Wachau

Wachau este una dintre acele zone care s-ar putea sa nu vina imediat in minte atunci cand se gandeste la Austria, dar cu siguranta ar trebui. La numai 90 de minute de Viena, este o zona frumoasa, plina de podgorii locale, trasee fluviale si castele istorice. Pentru a o indentifica usor si rapid pe harta va recomandam sa accesati: harta Viena strazi.


 
Sondaj
Esti o persoana indrazneata?