Cum devii cel mai tare profesor de cursuri online!
1/152
calendar_month 20 Mai 2023, 13:40

Dacă nu ai auzit și nu ai descoperit încă platforma de cursuri online YooLearn, atunci este timpul să o faci! Simplu de utilizat și cu posibilitatea de a da meditații Live online de oriunde și oricând, YooLearn reprezintă o oportunitate excelentă pentru cei care vor să câștige venituri suplimentare. Dacă dorești să fii profesor, te poți înscrie în câteva minute, urmând doar câțiva pași simpli. Sună bine, nu?

Ce este mai exact platforma educațională YooLearn?

Platforma YooLearn este o platformă educațională creată pentru a susține o mare varietate de cursuri online. Încă de la început, creatorii platformei și-au dorit ca aceasta să reprezinte un mediu sigur și ușor de utilizat pentru a preda sau a acumula noi cunoștințe.

Astfel, pe platformă regăsim cursuri ce vizează materiile școlare, cursurile recreaționale și de dezvoltare personală. Astfel, prin intermediul YooLearn, oricine, indiferent de vârstă, poate să învețe ceva nou, fără limitări în ceea ce privește cursurile la care să participe.

Așadar, cursanții care sunt elevi pot să se pregătească făcand lectii online pentru materiile școlare, pentru Evaluarea Națională, Bacalaureat sau admitere la facultate. Oricine dorește să-și petreacă timpul liber într-un mod util și plăcut, o poate face prin intermediul cursurilor recreative sau de dezvoltare personală.

Devino profesor pe YooLearn!

YooLearn are un mare avantaj comparativ cu alte platforme educaționale, acesta fiind că pentru a deveni profesor online trebuie doar să urmezi pașii simpli de înregistrare, iar în cel mai scurt timp vei avea profilul activat și te vei putea bucura de toate instrumentele oferite de aceasta. Deoarece această platformă conține o varietate de cursuri, ca profesor nu trebuie să te limitezi la o singură materie, ci poți să predai oricâte materii dorești.

Singurele lucruri pe care trebuie să le deții sunt:

- cunostinte solide intr-un anumit domeniu
- răbdare
- vocație
- un device ( telefon/ tabletă / laptop )
- conexiune stabilă la internet
- PFA.

Chiar dacă nu ai PFA/firmă, YooLearn și Solo te ajută să înființezi și să administrezi online un PFA, scăpându-te de grija de a te deplasa la diverse instituții și de cea a căutării unui contabil competent. Platforma va emite facturi în mod automat pentru tine, la sfârșitul fiecărei sesiuni de curs, făcându-ți astfel munca mai ușoară.

Astfel, pe parcursul întregului proces, viitorul profesor este susținut și ajutat de către experții noștri. În urma înscrierii, contul va fi activat în cel mai scurt timp, iar apoi profesorul este gata să predea!De ce sunt esențiale cursurile de dezvoltare personală?

După cum spuneam mai sus, pe lângă faptul că poți face meditatii online prin intermediul platformei, YooLearn te pune în contact cu profesori de cursuri pentru dezvoltare personală. Acestea sunt esențiale pentru fiecare dintre noi, ajutându-ne să dobândim noi competențe, să creștem capacitatea noastră de adaptare pe piața muncii sau chiar să ne descoperim noi hobby-uri și talente până acum ascunse.

Fiecare persoană își gestionează într-un mod diferit emoțiile, iar cursurile de dezvoltare personală sunt menite să ajute cursantul să se cunoască pe sine mult mai bine. Astfel, acesta va putea identifica, apoi să înțeleagă de ce are acele emoții și într-un final să le transforme în emoții care să îl motiveze spre succes.

Flexibilitatea pe platforma YooLearn

Atât în calitate de profesor, cât și în calitate de cursant vei beneficia de flexibilitate maximă în ceea ce privește desfășurarea cursurilor pe platforma YooLearn. De asemenea, atât profesorii cât și cursanții pot comunica zilele și intervalele orare la care sunt disponibili, pentru o cât mai bună organizare și programarea sesiunilor de curs.

Astfel, și profesorul, dar și cursantul vor beneficia mereu de flexibilitate maximă în materie de timp. De asemenea, înainte de a se înscrie la un curs, cursantul poate să vadă dacă este vorba de o sesiune de curs 1 la 1 sau de o sesiune de curs cu mai mulți participanți.

Așadar, noi cei de la YooLearn așteptăm cu nerăbdare ca tu să devii cursant sau profesor pe platformă! Înscrie-te cât mai repede și descoperă toate beneficiile pe care ți le aduce această platformă!Sondaj

Sunteti de acord cu impozitarea stricta a meditatiilor?