calificativ.ro  »  Resurse Profesori  »  Titularizare  »  Afla cum se desfasoara concursul de titularizare in tara

Afla cum se desfasoara concursul de titularizare in tara

calendar_month 12 Iul 2011, 00:00
Concursul de titularizare 2011 se desfasoara miercuri, 13 iulie. Afla centrele de examen din fiecare judet, precum si numarul de posturi titularizabile scoase la concurs.

Examenul de titularizare 2011 va fi o copie a examenului de bacalaureat. In sala de examen vor fi montate camere de supraveghere, astfel incat profesorii sa nu fie tentati sa copieze. Afla centrele de examen unde se desfasora concursul de titularizare si numarul de posturi disponibile.

In Arad, centrele de examen pentru titularizare sunt la Liceul Teoretic "A.M.Guttenbrunn" si Grupul Scolar de Transporturi Auto. Aici, s-au inscris peste 1.000 de candidati pentru 99 de posturi titularizabile.

Centrele de examen din Bacau sunt la Colegiul Pedagogic "Stefan cel Mare" si Colegiul Tehnic de Telecomunicatii "N.V. Karpen". Inspectoratul Scolar Judetean Bacau a scos la concurs 250 de posturi titularizabile, majoritatea dintre acestea fiind in mediul rural pentru educatoare, pentru care s-au inscris 2.200 de candidati. 900 de locuri sunt disponibile pentru suplinitori.

In Bistrita Nasaud au fost scoase la concurs 629 de posturi, dintre care numai 105 sunt titularizabile.

Colegiul National A.T. Laurian reprezinta centrul de examen din judetul Botosani. Aici au fost inscrisi peste 900 de candidati pentru concursul de titularizare.

In Bucuresti exista, pentru fiecare sector, cate un centru de examen. Inspectoratul are 557 de posturi titularizabile pentru examenul de titularizare. Dintre acestea, 343 sunt pentru educatoare, 44 pentru invatatoare, 13 pentru Limba franceza, 12 pentru Limba engleza, 10 pentru Educatie fizica, 19 pentru invatamantul special, 4 pentru Religie, 3 pentru Matematica, 2 pentru Istorie, cate un post pentru Limba romana, Informatica, Geografie si Educatie muzicala si niciun loc pentru catedrele de Fizica si Chimie.

Inspectoratul Scolar Judetean Cluj a pregatit trei centre de examen pentru cei 1.420 de candidatii care vor sustine examenul. Numai 65 de posturi sunt titularizabile dintre cele 885 de posturi scoase la concurs.

In Harghita, vor fi doua centre de examen in Miercurea Ciuc. Aici, concurenta este mare: 746 de candidati s-au inscris pe 486 de posturi scoase la concurs, din care doar 75 sunt titularizabile. Pe doua locuri pentru invatatori la sectia maghiara sunt inscrisi 103 candidati.

Inspectoratul Scolar Judetean Hunedoara a scos la concurs 95 de posturi titularizabile. 1.020 de candidati s-au inscris pentru cele 20 de locuri pentru educatoare, 1 loc la catedra de limba romana, 3 posturi la limba engleza si numai doua pentru limba engleza.

In Olt, peste 1.200 de cadre didatice s-au inscris pentru cele 20 de posturi titularizabile.

Salaj are 84 de posturi titularizabile si peste 400 de candidati.

1000 de cadre didactice si-au depus dosarele pentru 46 de posturi scoase la concurs in Timis.

La nivelul judetului Vaslui sunt titularizabile 222 de posturi.

Vezi si:
Calendarul examenului de titularizare 2011 - calendar actualizat

Programe Titularizare 2011

Probe si rezultatele examenului de titularizare 2011

Subiecte titularizare 2010

 
Sondaj
Credeti ca examenul de Bacalaureatul 2010 a fost fraudat?