Tabla interactiva TS 60 - Full Touch Screen (IQBoard PS)
calendar_month 17 Oct 2011, 00:00
Tablele interactive sunt dipozitive ce imbina atat functia de unealta de prezentare vizuala, cat si pe cea de solutie interactiva de predare. Ele asigura o experienta de invatare de neeaglat prin metode clasice ducand la cresteri semnificative ale concentrarii, receptivitatii si implicarii elevilor in timpul orelor.

O tabla interactiva va anima intotdeauna atmosfera in timpul predarii, indiferent de grupa de varsta a elevilor. Initial utilizat in spatiul business, in cadrul intalnirilor de afaceri, acest instrument a fost ulterior adaptat pentru spatiul scolar. Cei mici sunt atrasi de culorile vii si de spatiul de prezentare in continua miscare, in timp ce elevii din clasele superioare beneficiaza de pe urma demonstratiilor practice.

Un alt avantaj este indepartarea oricaror reziduuri ce rezulta in mod obisnuit prin folosirea tablelor clasice (praful de creta).La fel de important este insa si faptul ca o tabla interactiva poate satisface mai multe stiluri de invatare: elevii care invata in stilul tactil-kinestezic vor beneficia in urma atingerii si scrierii cu degetul pe tabla, cei care invata vizual beneficiaza de suprafata mare de prezentare, iar cei ce invata auditiv beneficiaza de dezbaterile vii ce se nasc in jurul informatiilor prezentate.

Tabla interactiva TS (Full Touch Screen) ofera avantajul scrierii pe suprafata de lucru cu ajutorul oricarui element care are capacitatea de a exercita presiune (chiar si cu degetul), dar pastreaza in acelas timp si celelalte elemente definitorii: manevrabilitate, usurinta de utilizare; soft perfect adaptat pentru procesul instructiv educativ; precizie si rezolutie inalta; comunicare rapida si efect interactiv excelent.

Dintre sistemele interactive, aceasa este cel mai usor de operat, avand in vedere ca se poate lucra doar cu atingerea degetului (nu neceseta pixuri speciale). In plus, beneficiaza de un Soft in lima romana si de un excelent raport calitate-pret.

Specificatii Tehnice:
1. Consum: 1,5W
2. Viteza de procesare: 240 dot/sec
3. Viteza de urmarire a semnalului: 3m/sec
4. Rezolutie: 9500x9500, 300 dpi
5. Conectare la PC prin cablu USB
6. Calitate exceptionala, certificata de CE, FCC, ROHS si ISO9001
7.Perioada de garantie : 3 ani de la data achizitiei, pentru tabla si 1 an pentru accesorii

Dimensiuni:
Dimesiunea tablei (cm): 126.6×96.6
Grosimea tablei (cm): 1,8
Dimensiunea suprafetei de scris (cm): 120×90
Diagonala suprafetei de scris (cm): 150
Proportia (L:l): 4:3

Echipamente suplimentare (sunt necesare doar in cazul in care nu le aveti deja):
Calculator
Videoproiector
Diagonala: 150 cm

Tehnologie: Sistem de determinare a coordonatelor cu senzori ai presiunii (Touch Screen).
Sistem de prindere:
1. Prin intermediul sistemului incorporat de prindere de perete;
2. Optional, cu ajutorul suportului mobil de podea MAV STAND
Sistemul contine:
1 .Tabla alba
2. Sistem de montare de perete
3. Cablu USB de conexiune (10m)
4. 2 markere
5. CD ce contine: driver , soft interactiv in limba romana, ghid de montare si ghid de instalare a driver-ului si a soft-ului interactiv

Prezentare video soft aici.
Pentru detalii suplimentare, accesati www.eurodidactica.ro.Sondaj

De ce dotari ar avea nevoie scoala dumneavoastra?