calificativ.ro  »  Resurse Profesori  »  Ghid pedagogic  »  Soft educational logopedic (CD imagine,text,sunet)

Soft educational logopedic (CD imagine,text,sunet)

calendar_month 14 Iun 2011, 00:00
Lucrarea logopedica, exclusiv in format electronic - cu suport vizual (peste 5000 desene color), scris si auditiv - „Hai sa-l spunem pe R, A, M... (toate vocalele si consoanele limbii romane) este structurat astfel:

-capitol 1. cuprinde notiuni de vocabular (schema corporala, categorii), notiuni de orientare spatio-temporala, conversatie, numeratie si exercitii pentru dezvoltarea vocabularului.

-capitol 2. cuprinde exercitii de gimnastica a aparatului fonoarticulator si exercitii de dezvoltare a auzului fonematic.

-capitol 3. cuprinde vocalele limbii romane si combinatiile lor in forma descendenta si ascendenta (diftongi, triftongi).

-capitolele 4.-23. cuprinde consoanele limbii romane , prezentate in etapele: emitere, consolidare si diferentiere prin tehnici si exercitii logopedice.
-capitolul 24. cuprinde texte, sub forma de povesti, poezii, ghicitori necesare etapei de automatizare.
-capitolul 25. cuprinde bibliografia
Lucrarea contine peste 1000 slide-uri (pagini) cu peste 5000 imagini insotite de text si suport auditiv. Se recomanda utilizarea atat pentru prevenirea tulburarilor de limbaj, cat şi pentru corectarea sunetelor deficitare. Se adreseaza copiilor cu varsta de 4-12 ani.
Pret 120 RON

2. Albumul logopedic ilustrat(color)
Este adresat exclusiv profesorului de logopedie, fiind instrumentul de baza in aceasta specialitate, pentru depistarea copiilor care prezinta tulburari de limbaj oral/scris.

Contine 150pag se poate utiliza in testarea initiala, respectiv depistarea tulburarilor de vorbire ale prescolarului/scolarului, in evaluarea de progres si in testarea finala de la sfarsitul terapiei logopedice.

Obiectivele acestei lucrari sunt: testarea pronuntarii sunetelor ( consoane grupate astfel: siflante, suieratoare, africate, alveolare, labiale, dentale, velare si fricative) si testarea gradului de dezvoltare a auzului fonematic (cuvinte paronime pentru sunetele perechi si pentru sunetele care au baze de articulare in locuri apropiate).
Pret 70 RON

3. Caietul meu de logopedie
Caietul special de logopedie al elevului cu tulburari de limbaj oral/scris; contine 200 pagini alb/negru, peste 1500 imagini, format A4. Respecta metodologia terapeutica aplicata in cabinetele de logopedie.

Prima parte cuprinde exercitii oral/scris pentru formarea si dezvoltarea vocabularului (schema corporala,notiuni). A doua parte este strucurata pe corectarea sunetelor/literelor S-Z +diferentiere; SSS-J+diferentiere; Tz; Ce,Ci -Ge,gi+diferentiere; L-R+diferentiere. Ultima parte este rezervata exercitiilor de automatizare (texte, ghicitori, poezii, povestire, etc).
Pret 30 RON

La pretul coletului se adauga taxa postala. Te rog, anunta colegii din cercul pedagogic.
Multumesc, Soimita Gherle

Adresa de contact pentru comenzi E-mail soimita.anca@yahoo.com 
Sondaj
Crezi ca greva profesorilor va afecta tezele nationale?