Soft educational logopedic (CD imagine,text,sunet)

Publicat: 14 Iun 2011 00:00

Lucrarea logopedica, exclusiv in format electronic - cu suport vizual (peste 5000 desene color), scris si auditiv - „Hai sa-l spunem pe R, A, M... (toate vocalele si consoanele limbii romane) este structurat astfel:

-capitol 1. cuprinde notiuni de vocabular (schema corporala, categorii), notiuni de orientare spatio-temporala, conversatie, numeratie si exercitii pentru dezvoltarea vocabularului.

-capitol 2. cuprinde exercitii de gimnastica a aparatului fonoarticulator si exercitii de dezvoltare a auzului fonematic.

-capitol 3. cuprinde vocalele limbii romane si combinatiile lor in forma descendenta si ascendenta (diftongi, triftongi).

-capitolele 4.-23. cuprinde consoanele limbii romane , prezentate in etapele: emitere, consolidare si diferentiere prin tehnici si exercitii logopedice.
-capitolul 24. cuprinde texte, sub forma de povesti, poezii, ghicitori necesare etapei de automatizare.
-capitolul 25. cuprinde bibliografia
    Lucrarea contine peste 1000 slide-uri (pagini) cu peste 5000 imagini insotite de text si suport auditiv. Se recomanda utilizarea atat pentru prevenirea tulburarilor de limbaj, cat şi pentru corectarea sunetelor deficitare. Se adreseaza copiilor cu varsta de 4-12 ani.
Pret 120 RON

2. Albumul logopedic ilustrat(color)
Este adresat exclusiv profesorului de logopedie, fiind instrumentul de baza in aceasta specialitate, pentru depistarea copiilor care prezinta tulburari de limbaj oral/scris.

Contine 150pag se poate utiliza in testarea initiala, respectiv depistarea tulburarilor de vorbire ale prescolarului/scolarului,  in evaluarea de progres si in testarea finala de la sfarsitul terapiei logopedice.

Obiectivele acestei lucrari sunt: testarea pronuntarii sunetelor ( consoane grupate astfel: siflante, suieratoare, africate, alveolare, labiale, dentale, velare si fricative) si testarea gradului de dezvoltare a auzului fonematic (cuvinte paronime pentru sunetele perechi si pentru sunetele care au baze de articulare in locuri apropiate).
Pret 70 RON

3. Caietul meu de logopedie
Caietul special de logopedie al elevului cu tulburari de limbaj oral/scris; contine 200 pagini alb/negru, peste 1500 imagini, format A4. Respecta metodologia terapeutica aplicata in cabinetele de logopedie.

Prima parte cuprinde exercitii oral/scris pentru formarea si dezvoltarea vocabularului (schema corporala,notiuni). A doua parte este strucurata pe corectarea sunetelor/literelor S-Z +diferentiere; SSS-J+diferentiere; Tz; Ce,Ci -Ge,gi+diferentiere; L-R+diferentiere. Ultima parte este rezervata exercitiilor de automatizare (texte, ghicitori, poezii, povestire, etc).
Pret 30 RON

La pretul coletului se adauga taxa postala. Te rog, anunta colegii din cercul pedagogic.
Multumesc, Soimita Gherle

Adresa de contact pentru comenzi E-mail  soimita.anca@yahoo.com


Cele mai citite

Bacalaureat 2009: Rezultate Bacalaureat 2009

In articolul de mai jos puteti vizualiza Rezultatele partiale ale examenului de Bacalaureat 2009. Rezultatele Bacalaureat 2009 vor fi actualizate zilnic in masura in care vor fi facute publice. Rezultate Bacalaureat 2009 pe Judete : Rezultate Bacalaureat 2009 Judetul Alba

Momentele subiectului operei literare

MOMENTELE SUBIECTULUI OPEREI LITERARE Subiectul operei literare este constituit din succesiunea faptelor, a evenimentelor la care participa personaje literare caracterizate tocmai prin intermediul intamplarilor relatate. Se intalneste in operele epice si dramatice. Are mai multe

POPA TANDA - REZUMAT

Parintele Trandafir, om cu multa carte, om ''vesel si harnic", ajunge preot in satul natal, in Butucani, sat populat de "enoriasi" cu dare de mana, dar nu ramane acolo nici doi ani din cauza severitati sale prea morale. El spunea ba satenilor, ba protopopului, "verde-n fata",

Sondaj

Tezele cu subiect unic vi se par o metoda eficienta de testare si evaluare a elevilor?

Teste Online

Tehnologia informatiei si a comunicatiilor

Tehnologia informatiei si a comunicatiilor, cls. IX

mai multe »