Pregatiri pentru 8 martie

Publicat: 17 Feb 2011 00:00

Se apropie primavara, chiar daca nu se face inca simtita. Dar temperaturile vor creste, va veni pofta de viata si va trebui sa pregatesti o serbare pentru a intampina primavara.

Cum planuiesti sa pregatesti serbarea? Pentru o reusita a obiectivelor, totul trebuie planuit din timp. Februarie este o luna excelenta pentru strangerea materialelor. Ai ideea in cap, o pui pe hartie si o dezvolti.

Copiii adora sa participe la serbare si vor fi incantati sa fie cei care sa vesteasca primavara. Calificativ.ro te ajuta cu idei de serbari pentru ziua de 8 martie. Totodata, poti alege cantece si poezii pe care sa le incadrezi in serbare, vezi aici.

Pe langa toate astea, nu ar strica sa pui in scena o mica piesa de teatru. Fara prea multe replici, dar cu semnificatie pentru ziua de 8 martie. Copiii se vor bucura ca vor purta costume si vor joca pentru mamicile care le vor admira prestatia.

In cazul in care ai inceput sa faci pregatiri, nu e prea tarziu nici sa aduni inspiratie si din alte parti. Vezi aici o lista cu programe de serbare pentru 8 martie:

Serbare de ziua mamei: Concertul Primaverii

Serbare de ziua mamei: Ghiocei pentru mama

Serbare de ziua mamei: Glasul florilor

Cele mai citite

Bacalaureat 2009: Rezultate Bacalaureat 2009

In articolul de mai jos puteti vizualiza Rezultatele partiale ale examenului de Bacalaureat 2009. Rezultatele Bacalaureat 2009 vor fi actualizate zilnic in masura in care vor fi facute publice. Rezultate Bacalaureat 2009 pe Judete : Rezultate Bacalaureat 2009 Judetul Alba

Momentele subiectului operei literare

MOMENTELE SUBIECTULUI OPEREI LITERARE Subiectul operei literare este constituit din succesiunea faptelor, a evenimentelor la care participa personaje literare caracterizate tocmai prin intermediul intamplarilor relatate. Se intalneste in operele epice si dramatice. Are mai multe

POPA TANDA - REZUMAT

Parintele Trandafir, om cu multa carte, om ''vesel si harnic", ajunge preot in satul natal, in Butucani, sat populat de "enoriasi" cu dare de mana, dar nu ramane acolo nici doi ani din cauza severitati sale prea morale. El spunea ba satenilor, ba protopopului, "verde-n fata",

Sondaj

Considerati ca procesul de obtinere a definitivatului este prea lung si anevoios?

Teste Online

Radiatii X

Radiatii X cls XII

mai multe »