calificativ.ro  »  Resurse Profesori  »  Ghid pedagogic  »  Pregatiri pentru 8 martie

Pregatiri pentru 8 martie

calendar_month 17 Feb 2011, 00:00
Se apropie primavara, chiar daca nu se face inca simtita. Dar temperaturile vor creste, va veni pofta de viata si va trebui sa pregatesti o serbare pentru a intampina primavara.

Cum planuiesti sa pregatesti serbarea? Pentru o reusita a obiectivelor, totul trebuie planuit din timp. Februarie este o luna excelenta pentru strangerea materialelor. Ai ideea in cap, o pui pe hartie si o dezvolti.

Copiii adora sa participe la serbare si vor fi incantati sa fie cei care sa vesteasca primavara. Calificativ.ro te ajuta cu idei de serbari pentru ziua de 8 martie. Totodata, poti alege cantece si poezii pe care sa le incadrezi in serbare, vezi aici.

Pe langa toate astea, nu ar strica sa pui in scena o mica piesa de teatru. Fara prea multe replici, dar cu semnificatie pentru ziua de 8 martie. Copiii se vor bucura ca vor purta costume si vor joca pentru mamicile care le vor admira prestatia.

In cazul in care ai inceput sa faci pregatiri, nu e prea tarziu nici sa aduni inspiratie si din alte parti. Vezi aici o lista cu programe de serbare pentru 8 martie:

Serbare de ziua mamei: Concertul Primaverii

Serbare de ziua mamei: Ghiocei pentru mama

Serbare de ziua mamei: Glasul florilor


 
Sondaj
Crezi ca in urmatoarele teze cu subiect unic se vor mai strecura greseli?